Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 2,2k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Rogi:

já moc nevím, o čem přesně mluvíš..důležité každopádně je, že co vidíš v trhu ty, nemusí vidět jiní, tj. jestli si tam viděl nějakou tutovku, tak to nemusela být tutovka pro mě..

jak už jsem nedávno psal - ač S/R docela rozumím, tak je ke vstupům nijak zásadně nepoužívám..tj. určitě ne ve smyslu, že bych si zakresloval S/R na vyšších tf a podobně...v tomhle to mám dost jiné než asi většina lidí tady...

jinak dnes jsem dostal já na YM signály dva..první na samém low dne, nicméně s velkým riskem, takže trh vystřelil nahoru beze mě, a druhý přesně na konci toho dopoledního chopu, tam byl ale opět velký risk, nicméně jsem si to nanečisto zkusil, protože jsem o tom byl hodně přesvědčený a trh měl nasbírané obrovské momentum = 255 USD/kontr., ale tohle nebyl můj typický obchod..normálně bych to nechal být kvůli velkému risku..

majkll

Odesláno

to HOVED111:
jelikoz si platim jen TF, muzes jsem mrsknout screen Tve obchodni seance, at vidime priblizne co tady obchodujes-prezentujes, pro lepsi porozumeni? Treba se pak pripoji vic nadsencu. Posledni dobu mam pocit ze se tady zostudnuji screenama jen ja.
At se dari!

Odesláno

HOVED111: korelaciu a synergicke pohyby akciovych indexov a EUR/USD su znama vec, akurat to tu asi nikto nikdy nespominal. Fundamenty 14.30 vysli zle pre USA ekonomiku, co znamena indexy dole a EUR/USD hore. Teda trhy neboli zosuladene, preto trvalo isty cas kym sa zosuladia sposobom - bud euro bude nadalej rast a indexy zacnu rast tiez, alebo indexy budu pokracovat v poklese a euro zacne klesat tiez. Euro vsak rastlo nadalej a indexy sa pomaly tlacili hore az 16.51 - 16.55 euro dokoncilo korekciu a odrazilo sa od ema200 a suportu naspat nahor. Zaroven indexy brejkli swing high - signal ze maju namierene vyssie. Toto bol ten moment kedy sa trhy zosuladili ! a poskytli silny signal ze euro potiahlo indexy nahor , a nie naopak. Vsetky trhy isli jednym smerom v silnom momente, a toto musi skuseny trader rozpoznat! Ziadny indikator a podobne hluposti nedokazu poskytnut takyto silny signal, treba len logiky uvazovat.

Odesláno

Rogi : Dobry napad s tym volume.
Podla volume sa da NQ obchodovad od 15:00 do 17:30 a potom az od 19:30 do 21:00.
Cas od 17:30 do 19:30 je dost slaby a vacsinuo v chope, tento cas neobchodujem.

Sirix: S tou koleraciou mas pravdu ,len vzdy je to o tom kto koho bude tahat ci euro = indexy alebo indexy = euro
Treba zistit co ma v dany den vecsiu prevahu a da sa to vyuzit pri vstupoch, ale z dlhsieho pohybu.

(tu) (tu) (tu) (tu) (tu)
Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...