Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

JiM36 Napsal:
-------------------------------------------------------
> Slaughter:
> Mně to přijde jednoduché, úplně základní věci -
> trend většinou trvá 3-4 korekce, podle vývoje
> najdu S/R, nastoupím a posunuji SL.
> Ať se daří!
>
> "Každý svého štěstí strůjce"

taky přístup, proč ne?! :) Já jsem ale špatný lovec dna :S
Nebylo by efektnější naskočit po tom tvém zakresleném prolomení 818 so shortu a svést se s trendem, než chytat to neposedné dno? :D
Ale jak sám píšeš, každý svého štěstí strůjcem, každému vyhovuje něco jiného...a to je rozhodně dobře!! :)

• Odpovědí 2,2k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Taraka Napsal:
-------------------------------------------------------
> to Dillinger:
> Při obchodování mimo obchodní hodiny brooker
> blokuje větší margin, tozn. vyšší částku než při
> obchodování při otevřeném parketu... nebo se
> pletu? Předem dík za odpověď

taktak, blokne se ti větší margin, ale jinak žádný zásadní problém obchodovat mimo obch. hodiny.

Netušíte náhodou někdo, když vstoupím s bloknutým vyšším marginem mimo obch.hodiny a pozici mám otevřenou dál i v průběhu obch.hodin, bloknutý margin se upraví automaticky a nebo jedu dál s bloknutou vyšší částknou svého účtu?

Odesláno

Dilinger:
Jak jsem napsal výše, trend obchoduji normálně podle svého systému, kde bych nastoupil short cca 816, - ale protože na NTBK nevidím celou hloubku trhu, tak to radši jen sleduju a čekám na tutovku. Short trendů ještě bude spousta. ;)

Odesláno

JiM36:
rozumím, taky s tím na notesu bojuju po svém, když jsem někde mimo.
Apropos, myslíš tou hloubkou trhu něco specifického, používáš na to nějaký nástroj a nebo jde jen o nastavení indikátorů, timeframes a dalších věci v platformě?

Odesláno

Jime, tak to obdivuju. Ja jsem tak dlouho pouzival vice tf, az jsem presel pouze k jednomu minutovemu. A obchoduje se mi ted nejlip a pritom, co sem obcas das, delame na TFku podobne vstupy.. Proste pro me je premira informaci zrejme kontraproduktivni. :)

Odesláno

Jime, díky. metodologii jsem měl podobnou, jen si uvědomuji, že jsem byl nedočkavý aby mi něco neuteklo a příliš jsem se soustředil na nejbližší S/R, řekl bych že celá pointa je nechat trpělivě trend vycukat :)

Odesláno

romanrak: sportu zdar :), vyuzivam toho chopu a prispivam. Dnes jsem vyzkoušel trochu volnejsi SL, no nevim zda bych to psych. zvladla. (musel bych to delsi dobu pouzivat na paper a pak by mi to snad ani neprislo), ale hlavne ti chci ukazat jak jsem na to sel dnes s vystupem, co asi pro tebe neni zadna novinka.

16778

16779

Odesláno

Zdravim Rogi,

Dival jsem se na screen a ten posledni obchod opravdu dobry. U mne byly dnes celkem ctyri vstupy.
tr.1 15.37 long, na 1,2,3 TTE 1tf graf, ex premarket high
tr.2 long po prurazu cg v 16.07 ( i kdyz opozdene, ale trh se vydal vzhuru bez zavahani) tam jsem ovsem dlouho nevydrzel ( ta ma chyba s vystupy)
tr.3 short 1,2,3 na 5tf v 16.36 TTE, exit nizky profit
tr.4 pruraz long cg 5tf v 17.18 na cene 805,20 ( chtel jsem mit potvrzeno, ze nejde jen o falseny breakout)

Preji mnoho uspechu.
ps: doufam, ze to mas live

Odesláno

romanrak:
blaznis, rikam ze na takove SL bych si musel trochu zvyknout- ted mam pauzu jel jsem LIVE prevazne 0/v a celkem to slo, no ted jsem pridal 3U, 1-2-3 a paperuji. Az se budu citit fit a uvidim nejake + vysledky tak budu bez vahani pokracovat. Jdu zkouknout cos provadel.
At se dari!

Odesláno

to Rogi:
OK, ja se snazim vstupovat jen pozic s max SL 120$, ale obycejne mam pri vstupu SL 90$. Snazim se predevsim pokud se mi jiz nabidne otevreny profit neskoncit potom ve ztrate. Nerad bych muj druhy pokus o full time trading skoncil. Vidim, ze co jedu full time me vysledky se zacinaji zlepsovat a to je moc dobre. Mam dnes nejaky ten profit a cekam jen na opravdu silny signal. Travim nad tim more casu. Jak uvedl vcera JIM, i ja vyuzivam vice timeframu pro rozhodovani. Prakticky vyuzivam jen 1,2,3., 3u.,rh.,.

Preji mnoho uspechu a brzy at opet obchodujes LIVE.
romanrak

musim davat pozor na offtopic

Odesláno

ickis:
Také jsem v DD a včera jsem ho ještě dost nepochopitelně posílil. Do trendu jsem se v TF pokusil vstoupit třikrát, ale vždy jsem s neomylnou jistotou vyžral 3 jediné korekce, které se za celý den (alespoň na RB 15, které používám) objevily. Dnes jsem zatím žádný signál nedostal.
Zdraví Martin

Odesláno

Zdravím všechny, každý den si to tu pročítám a koukám do grafu. Myslím, že hodně z nás umí i odhadnout situaci, ale ta psychika. Já když mám sim, tak profituji, jak mám Live, tak váhám a buď to vzdám a nebo už z toho moc není. Takhle tu mojí ztrátu (600$) asijen tak nesrovnám. Hezký večer všem a pište, pomáhá to druhem ;)

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...