Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

ludia, mozem mat impertinentnu otazku? ako sa vam zatial dari tento mesiac? moje vysledky su zatial pomerne nadstandardne a nerad by som z toho robil nespravne zavery. Mate pocit ze tento mesiac je na trhoch nejaky vynimocny?

• Odpovědí 2,2k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Yamato: mam zatim take dosud nejlepsi mesic (klepu na drevo), ale to neni reprezentativni, pac je to teprve muj treti live a prvni, ktery obchoduju cely :)
Navic memu systemu vyhovuje velka volatilita, ktere je specialne v tomto mesici vice nez dost diky problemum v EU a USA..
Pro sebe z toho tedy nevyvozuju zadne zavery a soustredim se na kazdy dalsi obchod ;)

Odesláno

Ahoj, jen jsem chtěl trošku rozproudit debatu o live vstupech. Po vstupu klidně sem mohu dát příspěvěk, mám nastaveny obě strany a nehýbu s nima. Takže není problém. Samozřejmě bez dalších komentářů a chartů. Psát o minulých obchodech a svých mašlenkových pochodech je pěkné, ale ty už jsou ovlivněny vývojem. Bohužel podléhám dvouhodinovému schvalování a tak je to o ničem. Možná by bylo zajímavé takové vlákno. Ale jen live.

Odesláno

zdravím vespolek!
Dnes je moře ale pěkně rozbouřené, vlna sem a pak zase tam ;) EURUSD přes noc výrazně poskočil, dopoledne bylo na indexech ale spíš klidnější. Z mého pohledu zajímavý vstup short na TFku v oblasti 832, tedy něco kolem 14.hodiny. Výstup nejpozději v 16:44 na 824,4.

Jinak zajímavé příležitosti i na ropě, a to na 99,28 kolem 15:10, kdy se dalo pěkně shortnout s výstupem nejpozději na 98,13 kolem 16:00. Po propadu následoval odraz s možným vstupem long na 98,66 (dalo se vstoupit ale určitě i líp) v 16:46 s otevřenou pozicí (nejpozdnější výstup) ještě doteď.

Odesláno

to hoved111: piš častěji a nebudeš muset čekat na schválení svého příspěvku, tuším po pár desítkách příspěvků se tvé zobrazují bez prodlevy. Jinak pokud to bude někdo stíhat, určitě to stojí za to se o live vstupech rozepsat. Já live prozatím neobchoduji, věnuji se ještě papírkování, ale pečlivě se připravuji i na live. Ty vstupy o kterých píšu, ikdyž live nejsou, jsou reálné z papertradingu (mé vnímání trhu)

Odesláno

Ahoj, dnes poznamka pro ty, kteri rychle podlehaji nesvarum v tradingu. Celych pet dni jsem nemel jediny vstup - trh se hybal, ale parametricky mi to strategie nedovolila. Tedy az dnes. Chce to jen a jen trpelivost. Mimochodem obchoduji YM, nikoliv TF, jak vetsina zde uvadi.
Trade Well

Odesláno

Fogos, je to otazka pristupu, ja kdybych mel takova obdobi, kdy bych musel sedet u pocitace tyden a nemel bych zadny vstup, casteji, tak se asi poohlednu po dalsim trhu/moznem vstupu. Prijde mi to jako dost neefektivni. Osobne ted obchoduju pouze max. 1 hodinu a mam od 2-5 vstupu/den.

Odesláno

Dillinger Napsal:
-------------------------------------------------------
> to hoved111: piš častěji a nebudeš muset čekat na
> schválení svého příspěvku, tuším po pár desítkách
> příspěvků se tvé zobrazují bez prodlevy. Jinak
> pokud to bude někdo stíhat, určitě to stojí za to
> se o live vstupech rozepsat. Já live prozatím
> neobchoduji, věnuji se ještě papírkování, ale
> pečlivě se připravuji i na live. Ty vstupy o
> kterých píšu, ikdyž live nejsou, jsou reálné z
> papertradingu (mé vnímání trhu)

Asi poslechnu dobrou radu, ale jsem jen malej hloupej trader obchodující jen pár let. Takže si ani netroufám obohatit nikoho o moj myšlenky.

Odesláno

to hoved111, doufám že jsi mě nepochopil nijak špatně, neber to jako útok z mé strany na tebe, cokoliv už napíšu, není to myšleno nijak agresivně. Jsem přející člověk a rozhodně se do tebe ani nikoho jiného nechci nijak "navážet". Buď jaký jsi, nikdo za tebe tu díru štěstí do sněhu neprošlápne!! :)

Odesláno

to Pavel K.
Tolik vstupu za hodinu co mate vy, by mi nevyhovovalo. Samozrejme, ze pet dni za sebou bez vstupu neni nikterak prijemne, jen jsem tim chtel rici, ze i to se muze stat a neni duvod neverit sve strategii. Zajimalo by mne s jakou jedete uspesnosti a RRR, pri takove frekvenci obchodu?

Odesláno

Dillinger Napsal:
-------------------------------------------------------
> to hoved111, doufám že jsi mě nepochopil nijak
> špatně, neber to jako útok z mé strany na tebe,
> cokoliv už napíšu, není to myšleno nijak
> agresivně. Jsem přející člověk a rozhodně se do
> tebe ani nikoho jiného nechci nijak "navážet". Buď
> jaký jsi, nikdo za tebe tu díru štěstí do sněhu
> neprošlápne!!

Naopak, ani já neodpovídal v duchu naštvanosti. :)

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...