Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

To majkll, all:

NT7 umí přehrávat Replay data z NT6.5 - stačí mu nakopírovat příslušnou složku s konkrétním dnem.

Jen je (v obou verzích) problém v tom jak dostat příslušný starý měsíc do DOOMu protože ten bere jen to co je v Default Instrument listu. A tam to jde strčit v Instrument Manageru jen tehdy, když se na chvilku znásilní datum v počítači, načež se v Expiry chtěný měsíc objeví a dá se pak vložit.

Pokud ale nejsou k dispozici data s hloubkou trhu, tak NT7 DOOM, nepochopitelně na rozdíl od NT6.5, nezobrazuje BID ASK přičemž v L1 datech to k dispozici má. Doufám, že to časem dokopou do pořádku, protože podobných zásadních zrad tam maj až hrůza.
Takže dokud to neopravěj tak je nutný pro Replay zaplácávat místo na disku i L2 daty a jak známo - každý disk je malý (i ten na Google Mailu musí pořád růst:)).

• Odpovědí 2,2k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Tak dnes opet po tydnu trosku zajimavejsi obchod: Po open vladli na trhu insideri - nejdrive vybrali stopky pod trhem, pak nad trhem, kde se mj. take vytvoril double top a nasledoval sesup az k silnemu supportu na 819.5 (low z minuleho ctvrtka). Zde se cena odrazila, vytvorila Ross hook s dostatkem prostoru k low dne. Dalo se ocekavat, ze prorazeni tehle urovne bude mit dostatecne momentum, coz se krasne potvrdilo. Podle planu jsem s jednim kontraktem vystoupil na +8 jeste pred prorazenim hooku a s dalsim kontraktem na +22

16682

Odesláno

slavo:
vystup je naplanovany podla SR urovni, ktore mam v druhom 10min. grafe. Po dosiahnuti urovne pritiahnem SL do vzdialenosti ATR14 od posledneho close. Trh ma vacsinou vyhodi, ale ked ma silu, pokracuje dalej a ja ostavam v pozicii az k dalsiemu SR. Ten prvy vystup nebol celkom podla planu, pretoze trh prerazil SR, ale k dalsej sa nedostal. Plan je taky ze necham SL na poslednej SR urovni, ale tu trh vyzeral ze je suci na vyraznejsi pullback, tak som SL pritiahol (a oplatilo sa). V druhom obchode som siel von na zaklade divergencie indikatoru, co je druhy sposob.

majkll:
ja by som dal replay pred obchodovanim, ale moja seanca zacina asi tak, ze doletim z prace s vyplazenym jazykom, este v saku startujem platformu, a to mi vacsina zaujimavych pohybov po otvoreni aj tak ujde. Nie som panom svojho casu :(

Odesláno

zdarec all,
TF je jakesi divne, dle mne tam nakoupil na zacatku nejakej fond jeden bar cca5 bodu a pak dle VOL zdechl pes, jinak jsi to nedokazi vysvetlit, protoze tam nebyl zadnej fundament, nebo se pletu? Jak to vidite kolegove, bude se jeste neco dit?
At se dari!

Odesláno

no asi vyuziju ze je pekne a jedu si zajezdit na kole, mozna to pujde pomalu dolu ale VOL kolem 97 generuje jen falesne signaly a prorazeni -- dle mne. dnes + bez straty zdarec ;)

16688

Odesláno

Zdravim vsechny, vidim ze to posledni doubou trochu oslablo v diskuzi. Pridam tedy me dnesni vstupy na trhu TF.
Vsechny byly long, ten pocatecni vystrel jsem samozrejme nechytl. Az na korekcich. tak tedy 15.37 na 824,90, dale v 15.49 na cene 825,10 a posledni 16.08 na cene 826,20$. Sice byly z trhu nemovitosti lepsi makrodata, ale takovy nastup jsem v uvodu obchodovani neocekaval.
Preji mnoho uspechu.

romanrak

Odesláno

Rogi: Neni dulezite, ze z toho dnes pro tebe nic nevyhovovalo natolik, aby te to presvedcilo o obchodu. Po zjisteni makrodat jsem predpokladal nejakou tu pozitivni naladu, ovsem jak jsem psal ta prvni minuta byla opravdu dost silny nastup. Videl jsem na 10tf nejaky ten prostor k profitu a tak jsem to pri korekcich vzal. Oproti vcerejsimu vyraznemu propadu to bylo dnes opravdu slozite na dobre prilezitosti. Na trzich sleduji dost silne reakce na jakoukoliv zpravu, nervozita plyne z celkoveho deni v Evrope a USA. Myslim, ze korporatni vysledky ovlivnuji deni jiz mene nez-li reseni dluhove krize a deficit USA.
Prro nas dobre kdyz se to hybe.

Tak hodne uspechu vsem.
romanrak

ps: byl jsem pred chvili take provetrat kolo.

Odesláno

romanrak: tak jak se ti dnes dařilo? Ja jsem se zas přesvědčil že "opravdu na vstupu nezáleží" viz můj pracovní screen. 2 dny bez signálu a dnes -120. Uz to zatim jede do strany. Ať se daří

16692

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...