Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 2,2k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Musim se podelit o svuj dnesni obchod: Po panickem vyprodeji po unemployment reportu se vytvoril pekny trojuhelnik, ktery byl prorazen up a hned po nem Ross hook. Vstup se 2 kontrakty na jeho breakoutu, s prvnim vystup na +8 a u druheho posunut SL na break even. P prurazu se ale vytvorila congestion, ted SL posunut pod ni. Ta ale byla prorazena opet nahoru a s druhym kontraktem pak vystup na +27, tesne pod vrcholem swingu.

16631

Odesláno

to Rogi:
nějaké ty ticky z toho mám v oku i já :D
Jinak si spíš myslím, že to bude dál i když ne tak výrazně jako na začátku klesat. Přecijen to byla rána do černého, "zvíře" je zraněné a kulhá! :) To by musela přijít nějaké mooooc silná zpráva, aby se ten sentiment změnil. Že by třeba ten Obama s něčím vyrukoval, nějakou další formou stimulů a sociálního inženýrství? :D

Odesláno

to ickis: pekne jsi to okaučoval, ja mam respekt z toho abych tak brzo lezl do trhu a rada starsich tvrdi aspon 10-15 min po otevreni pockat kor mi zacatecnici, sak zkousej a uvidis jake budes mit procento uspesnosti. Hodne jde o to abys sis v tom veril, s cim ja porad bojuji. Navic se divam na 5´tf a tam sem ja podporu nevidel. At se dari!

16634

Odesláno

takze - po velkom pullbacku, ktory vrcholil o 15:56, a ist este o 2 body vyssie tak shortujem aj ten, sa trh stocil na juh. Prvy swing bol s vysokym rizikom a RSI nebolo dost vysoko, take neberiem. Druhy swing (alias treti impulz podla eliotta) sice tiez nemal RSI dost vysoko, ale len o chlp, tak vzhladom k charakteru trhu som prizmuril ocko. Dalsi swing mal vyssie low nez predosly, takze ten som ignoroval, no a vystup na pritiahnutom SL k predefinovanej SR urovni (na inom TF). Dalsi swing bol piaty impulz podla eliotta, a to uz zvyknu trendy koncit. Tento jak podla ucebnice.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...