Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 843
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Ahoj Volf, aj weekly sledujem, akurat na nom som zatial nedostal jasny signal do long. Je tam IN bar - predposledna usecka, cena vsak zatial neprekonala jeho high co by mi potvrdilo nakup, ale low, co mi skor potvrdzuje aspom docasny pokles. Ak zafunguje PIN o ktorom pisal hooky (tiez ho sledujem a mam pripraveny nakup) a to uvidim vecer, tak samozrejme nebudem trvat na shorte a budem nakupovat. Samozrejme aktualny obchod mi dotial skonci prinajhorsom na BE. Co je vsak pre mna to hlavne, nevrtam sa uz v zadanom obchode, mam jasne pravidla na vstup ale i na vystup, preto ten moj obchod stale bezi.

Odesláno

freeman, já neobchoduji weekly grafy. Ale jsou to grafy, které určují směr. A obchody proti trendu většinou moc daleko nedojdou. Jinak přesná pravidla chválím, nicméně to bude chtít po čase vyhodnocení, jestli se ti ty protitrendové obchody vyplatí. Já sázím boty, že ne.

Odesláno

celkem hezká situace nastala i na usdcad ( pokud se nepletu tak Loonie ) já jsem ten pin nebral protože mi neseděla velikost těla proti velikosti nosu ale neviděl jsem na 4h grafu že je taky pinbar a ten byl celkem pěknej a ještě kousek od s/r, a na weekly grafu je jasně trend dolu takže škoda :(

15889

15890

Odesláno

Na ten inside na EU jsem taky koukal, nakonec jsem nevstoupil protože sem si nebyl jistej jeslti mi stačí SL do půlky baru, kdybych vstoupil byl bych už venku se 140pips :) A je to hezká situace na S/R.

Odesláno

A len tak na pobavenie, ukazka ako to vyzera ak v obchode nehraju rolu emocie a nepracuje sa s realnymi peniazmi. Za niečo viac ako den som ucet posunul o 100%. Asi nemusim opisovat o aku akciu sa jedna :)

15891

Odesláno

SL dávám podle situace někdy do půlky baru nebo na konec pod low nebo high, a neřikam že by mi nevyšel ale že sem si nebyl jistej tou velikostí. Takže na tom e/u bych měl zisk ale kdybych tam třeba dal SL až na low tak bych měl malý RRR k 1. S/R. Jinak jak si udělal těch 100 procent jentak vstupy nebo nějakej plán? mě se to na demu ještě nepovedlo :D

Odesláno

hooky, tie vstupy boli z casti podla planu, ktory obchodujem, netvrdim ze boli na 100% podla planu ale tiez nemozem povedat ze by som ich mrskal bez rozmyslu. V "skutocnom" paperi zasa tak odvazny niesom, planu sa drzim na maximum a obchody prevadzam trochu inak. Toto je bokovka v ktorej ide o maximalne zhodnotenie uctu v relativne kratkom case, cize preco si trochu nepolavit :)

Odesláno

Tak dneska vidim něco zajímavého na USDCAD ale pro mě to nebude protože pin na denním grafu má velké tělo a je býčí, na weekly je ale medvědí trend, takže nevstupuju i když je na 4h grafu taky pin nahoru ale celkově to neni podpořený pořádnou S/R. A další na USDJPY vidim inside outside bar na S/R takže vstupuju akorát se mi zdá PT docela daleko ale uvidíme :)

15893

• Vytvořit...