Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

dandi.z: V tomhle pripade se seslo vice duvodu a tak jsem tu pozici v patek zavrel, ale jinak se snazim uzavirat obchody alespon na PT = 2xSL. Vystupy ale jeste nemam definitivne vyresene a snazim se na nich pracovat, uvidim u ceho skoncim...

• Odpovědí 843
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

dnes pravděpodobně shooting star na EU, rezistence 1,45 a trendová linka, navíc konec měsíce..... nějak si to všechno říká o short. Ostatní páry s € jsou na tom podobně, viz EJ a EG. Co vy na to?

16577

16578

16579

Odesláno

Z pohladu tyzdnovych grafov je to stale UP-trend, ale za pokus by to mozno stalo. Mohol by to byt pre mna dobry hedging voci ovorenemu longu, ktory mam na US-indexoch.
Rano mudrejsie vecera... :)

Odesláno

Ono je do konce dne ještě dost času, kdo ví, jak to skončí, teď po 15.h se začly ještě dít nějaké věci v trhu, až jsem si říkal, jestli to není intervence proti jenu. Pravdou je, že EU je long a změnit se to jen tak nemusí. Sice dnes oficiálně končí QE2, nové na obzoru není, ale kdo by kupoval dolary, že.

Odesláno

Měl bych otázku ohledně fundamentu a nemužu najít jiné vhodné vlákno. Dneska se vyhlašovalo v 14:15 změna zaměstnanosti a dopadlo to uplně opačně než byl odhad. Dá se třeba někde vyčíst něco víc co by mě mohlo navést že to možná bude takhle rapidně jinak než odhad ?

Odesláno

kdyby byl výsledek znám před vyhlášením, myslíš si, že by trh na to nějak reagoval? Navíc na vyhlašování státních událostí jsou přísná pravidla a jen tak se informace ven nedostanou. A to je dobře, páč to jsme na tom podobně jako velcí hráči.

Odesláno

Volf: Ten short na Eure si vychytal. Som zvedavy, ci nastane znova odraz dohora na spodnej TL na EU. Priestor na swingy sa stale zmensuje. Uz by to malo niekde "vystrelit".
Nebojis sa pri dalsom posileni Jendu intervencii?

• Vytvořit...