Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 843
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

je to jistě regulérní bar, i když dost dlouhý pro umístění SL pod pinem. Vede mě to k zamyšlení, co bude s mou short pozicí na EU. Ta dnes tvrdě narazila na 1,4 úroveň. Nicméně, zdá se mi, že momentum pro short je velké a tak páč jsem již na BE+, tak budu doufat, že zítra se bude 1,4 znovu testovat. Každopádně EJ long nepůjdu, bo € je v současnosti nejslabší měna. Když pár s jenem, spíš bych hledal na NJ nebo CJ. Ale i to mi přijde ošidné, bo UJ je na rezistanci 82 a těžko ji bude překonávat.

16197

16198

Odesláno

ja stale zotrvavam v obchodoch z minuleho tyzdna, cize GU - short, UC - long a pridal som AU - short.
Len maly OT, docital som knihu od Raghee Horner, vysla nedavno v cestine. Zaujimave dielko, precitanie neuskodi i ked asi nie vsetko som pochopil, tak si budem musiet dat repete :)

Odesláno

ani u jednoho z tebou jmenovaný párů nepředpokládám, že někam daleko dojdeš. Všechno to jsou obchody proti trendu. U GU navíc podpořeno vzestupnou TL, sám jsem nyní GU long. Změnil jsem názor i na EU, už jsem pryč ze shortu, ale long na něm nejdu.

16203

16204

16205

16206

Odesláno

rad si vypocujem i tvoj nazor :), ale zatial si stojim za svojim rozhodnutim a na obchodoch neplanujem nic menit. Z mojho pohladu totiz na dennych grafoch uz doslo k zmene trendu, mozno kratkodobo to zatial neviem posudit a preto tieto obchody nevnimam ako protitrendove skor naopak. No zhodnotime to na konci tyzdna :). Inak 19.5. si mi tvrdil ze nie je dovod aby islo UC long a pritom dnes je cena UC kapanek nad cenou z toho 19. takze som nebol az tak mimo misu :)

Odesláno

Rád si vybírám obchody s největší pravděpodobností. Nepůjdu proti trendu jen kvůli pinbaru, kterým sice může začít nový trend, ale nejčastěji to je jenom korekce. Holt, když se chci tradingem živit, nemůžu to hrát jako online game.

Odesláno

K mojim obchodom pristupujem s naprostou vaznostou, urcite prikazy nemrskam ako Bata cvicky a to hlavne preto ze sa chcem tradingom v buducnosti zivit. V mojom pripade online game neprichadza do uvahy, akurat trh dnes vidim inak ako ty a to je cele.

Odesláno

zalezi kde urcujete trend :)
Volf jede podle tydenniho grafu, freemanovi staci trend na dennim ;
ja zatim beru prilezitosti i kdyz to jde proti tydennimu trendu, staci kdyz je situace prizniva na dennim grafu a nevstupovat proti S/R urovni

• Vytvořit...