Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 843
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

som rad ze GU ide mojim smerom :), uvidime aky bude pondelok ale SL to uz nebude, takze spokojnost. Inak som rad, ze som sa drzal vlastneho OP a nevstupoval som tak ako hooky a nedal na radu Volfa (nemyslim to v zlom). Chcem len ukazat ake je dolezite mat pri obchodovani vlastny nazor. Mozem si precitat koment inych, ale za obchod zodpovedam vzdy ja sam a musim vediet preco vstupujem tak ako vstupujem. Ak sa obchod nepodari, nic sa nedeje, bolo to predsa moje rozhodnutie a pride dalsi vstup. Ale ak by som vstupil len na zaklade rady niekoho ineho bez toho aby som bol o vstupe sam presvedceny a skoncil este i na SL, asi by som si za to poriadne nadaval.
Chcem tym len poukazat na nutnost mat vlastny OP, obchodovat podla neho a doverovat mu.
Prajem vam pekny vikend :)

Odesláno

hooky nemyslel som ze si vstupoval podla Volfa, mozno som len zle zlozil vetu a z nej to potom tak vyznelo. Inak v tom prispevku sa vobec nejedna o teba alebo Volfa (vase prispevky si vzdy rad precitam), islo mi skor vseobecne o to aby kazdy obchodoval podla svojho rozumu a OP a nespoliehal na diskusie.

Odesláno

Já včera nějak nestihl ale dneska mužu prodávat na téměř stejné ceně tak budu vstupovat dnes. Na Usd / Cad pinbar do trendu a u trendové linky. Volf: podle čeho nastavuješ vstupní příkaz ? :) např. u prvního obrázku :) jen ze zajímavosti ;)

16157

Odesláno

Aby som doplnil moju ranu prognozu na zaklade coho predpokladam UPtrend u UC. V grafe mam zobrazene okrem EMA i tyzdene Pivoty, cena je nad EMAs i nad PP tohoto tyzdna. Najskor sa dotkla R1, dnes sa vratila k PP a moje presvedcenie je ze bude pokracovat nahor a moze dojst az k R2. Tolko teda moj pohlad na tento trh, co vy nato?

16164

Odesláno

k tomu USDCAD: na zacatku mesice byl pekny odraz od DEMAND urovne do LONGU, samozrejme ted muze uz prevladnout opet trend short, ale ja si pockam jestli se nevytvori dnes PIN (momentalne 18:00 tam je), to bych sel long :)

• Vytvořit...