Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

pokud uz se cloveku podari vstoupit do obchodu s minimalnim SL jako tobe tady, tak je dobre si tohle uvedomit a brat jenom scalp profit a nedoufat ve swing.
V tomto pripade ema test + ema gap bar+big bear bar at the bottom of the trading range would tell me to take a profit and look for long position.

• Odpovědí 741
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

ziaden vhodny vstup na long som nenasiel a bar, na ktorom som vstupoval bol breakout po hodine TR a bolo jasne, ze je failed uz po prvom bare, u mna ok na short. s tym profitom suhlasim, bol tam moment ked som mal mozny zisk 3x velkost SL a to som mal brat.

inac ja som uvazoval o automatizacii, vedel by som naprogramovat H1, L1 vstupy, mozno aj obchodovanie v TR, ale napr netusim ako by som spravil vstupy v TC.

Odesláno

dejv0 Napsal:
-------------------------------------------------------
> ziaden vhodny vstup na long som nenasiel a bar, na
> ktorom som vstupoval bol breakout po hodine TR a
> bolo jasne, ze je failed uz po prvom bare, u mna
> ok na short. s tym profitom suhlasim, bol tam
> moment ked som mal mozny zisk 3x velkost SL a to
> som mal brat.
>
> inac ja som uvazoval o automatizacii, vedel by som
> naprogramovat H1, L1 vstupy, mozno aj obchodovanie
> v TR, ale napr netusim ako by som spravil vstupy v
> TC.

1905
ten major trend reversal co jsi vzal nebyl moc silny always in byli porad long, protoze chybela bear strengh a bar closed jako doji.
tvuj vstup short byl zacatek wedge a ta bull bar 1905 closing below EMA byla take prvni test ema
take break below 2 sided tight market, takze limit order market ( double bottom 1810 )
take ta velka bear bar 1840 vypadala jako bear step aside waiting to test bottom of two sided market
a ten tail ( ema bull gap bar1905) take otestoval 1888 a vypadal jako failed BO+small bull bar at the bottm of the tight TR, takze to slo koupit i se stop order.

Odesláno

dejv0 Napsal:
> ziaden vhodny vstup na long som nenasiel a bar, na
> ktorom som vstupoval bol breakout po hodine TR a
> bolo jasne, ze je failed uz po prvom bare, u mna
> ok na short. s tym profitom suhlasim, bol tam
> moment ked som mal mozny zisk 3x velkost SL a to
> som mal brat.
>
> inac ja som uvazoval o automatizacii, vedel by som
> naprogramovat H1, L1 vstupy, mozno aj obchodovanie
> v TR, ale napr netusim ako by som spravil vstupy v
> TC.

nechtel jsem tim rict, ze si nemel brat ten short, chtel jsem tim rict, to co al pise v knizce, ze to byl jenom scalp.

Odesláno

a-friend Napsal:
-----------------------------
>
> nechtel jsem tim rict, ze si nemel brat ten short,
> chtel jsem tim rict, to co al pise v knizce, ze to
> byl jenom scalp.

Co kdyby jsi misto deseti prispevku za den dal jeden dva, idealne se svym screenem aby jsme vedeli ze ty moudra z knizek umis aplikovat v praxi? Uz je zde asi kazdemu jasne ze pocet prispevku je pro tebe priorita, ale muzu te ujistit ze status uzivatele na foru ti v tradingu zadny profity neprinese. Sorry ale uz to zacina bejt otrava otvirat vlakno abych si precetl prispevek ze si jdes zaplavat. Ne kazdy ma na toto cas.

Odesláno

detroit Napsal:
> a-friend Napsal:
> -----------------------------
> >
> > nechtel jsem tim rict, ze si nemel brat ten
> short,
> > chtel jsem tim rict, to co al pise v knizce,
> ze to
> > byl jenom scalp.
>
>
> Co kdyby jsi misto deseti prispevku za den dal
> jeden dva, idealne se svym screenem aby jsme
> vedeli ze ty moudra z knizek umis aplikovat v
> praxi? Uz je zde asi kazdemu jasne ze pocet
> prispevku je pro tebe priorita, ale muzu te
> ujistit ze status uzivatele na foru ti v tradingu
> zadny profity neprinese. Sorry ale uz to zacina
> bejt otrava otvirat vlakno abych si precetl
> prispevek ze si jdes zaplavat. Ne kazdy ma na toto
> cas.
>
Ok to neni problem. Snazil jsem se jenom ukazat dejv0, ze tam bylo nekolik duvodu pro drivejsi profit target a on na to pak reagoval tak jsem na to reagoval take. Jinak neni duvod byt rude:-), kdyz jsem tady daval hodne prispevku se screen shoty tak si mi napsal, ze na to nemas cas odpovidat a ted pises, ze ti bere cas jeden priblblej prispevek o tom, ze si jdu zaplavat. Kdyby ses misto takoveho prispevku vyjadril k tomu co dejv0 poslal a ja k tomu napsal tak udelas lepe, traders helping traders. A to s tema hvezdickama snad nemyslis vazne.

Odesláno

Jinak to co jsem dejv0 napsal, neznamena ze bych to sam v tom okamziku byl schopny takhle v realu vyhodnotit, ale prislo mi, ze to dejv0 nevidel ani potom a snaha je byt si vedom techto rozumu, proto cteme knizky a studujeme videa abychom je nasledne mohli realizovat na trzich.

Odesláno

To zas bude hvezdicek :-D, kdyz se kouknu na tve screen shots detroit, ktere sem davas tak oznacis measured move na svuj profit target, zadna price action analyza ci neco z ceho bychom se mohli neco dozvedet sorry krivdim ti channel tam je taky....opravdu poucne

• Vytvořit...