Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Obchoduji již chvíli live a to výhradně futures v USD, ale jednou jsem zkusil komoditu FESX, která je v EUR. Účet u amerického brokera mám v USD.

Bohužel šel trh proti mým očekáváním a skončil jsem na SL - tj. cca 200 EUR v mínusu. K mému překvapení mi druhý den přišel výpis s tím, že mám MARGIN CALL, protože mám eura v mínusu. Ale na USD účtě mám mnohonásobně víc než 200 EUR.

Je to normální?

Díky

Martin

Odesláno

Jsem u MIRUS FUTURES, účet mám taky v USD a myslím si, že by to mělo být jedno, jestli obchoduješ v EURO nebo USD. Clearing mám u RCG a na výpisu Balance Inquiry je účet pro EURO zvlášť. Tzn. účet může být v mínusu, ale pořád se to odečítá z účtu USD podle aktuálního kurzu měny. Asi záleží na brokerovi.

Odesláno

V celkovém přehledu jsem to viděl také přepočteno na USD, ale zároveň tam byl pořád margin call. Takže jsme musel dát příkaz, aby dluh v EUR odečetli z USD účtu a nevedli ho samostatně.
Záleží na brokerovi, ale když pošlou margin call, tak to není moc dobrý pocit. Zvlášť kvůli takové relativně hlouposti

Odesláno

Zdravim,
Taky chci jit k Mirusu futures na trh Fdax(takze potrebuji Eura) a mit clearing u RCG, tak bych chtel vedet zdali ma nekdo miruse a obchoduje s € , diky za info

Odesláno

Mirus Futures je jedno jake trhy obchodujes pokud budes primarne obchodovat FDAX tak nafunduj v eurech pokud USA trhy tak v USD , pokud budes mit fundovano v EUR a otevres pozici v EUR tak se ti to dle smenneho kurzu prepocita a pote na vypisu je vedeno zvlast EUR obchody a zvlast USD obchody, pro EUR musis ale fundovat u RCG , Dorman podporuje jen
USD

• Vytvořit...