Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Diskuze k článku: Finančník.cz děkuje za přízeň v roce 2010 a přeje co nejhezčí Vánoce!

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 40
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Odesláno

Veselé vianoce aj vám, vďaka za všetko čo pre nás obyčajných ľudí - budúcich traderov robíte.
A inak mám ešte jednu otázočku, budete potom na nový rok pridávať aj niektoré z príbehov od traderov ktorým sa vďaka finančníku darí zarábať na burze?

Odesláno

Vsetkym prajem krasne vianoce a stastny novy rok.
Nezabudnime si na novy rok dat vsetci nove ciele a potom sa snazit o ich naplnenie postupnymi krokmi.
Pretoze nenadarmo sa hovori ze "ciele su aktivity nie vysledky"

P.S. v zivote su peniaze dolezite a je skvele poznavat cestu ako sa k nim dostat zdravsim sposobom ale laska, zdravie a stastie je to najdolezitejsie v zivote. Ked mi snubenka oznamila ze budem otcom, prinieslo mi to mnohonasobne, milionnasobne vacsiu radost a stastie ako to ze na moj ucet pribudlo par tisic eur za par dni.

Vsetkym stastne a vesele.

:)

Lukas

Odesláno

Děkuji za tento přínosný rok od Finančníka,přeji krásné svátky a mnoho úspěchů všem začínajícím, stávajícím traderům a Finančníkovy. Nebýt něho asi bych nikdy nezačal.Krásný a úspěšný rok 2011 :)

Odesláno

Chtěl bych popřát nám všem a hlavně Petrovi s Tomášem hezké vánoce.Myslím si,že server financnik je skvělý , nic lepšího jsem na netu neviděl,aby v Česku někdo takhle lidem pomáhal a předával knowhow se hned tak nevidí.
Jsou to osobnosti. (tu)

Odesláno

Musím taktéž jak jinak poděkovat všem co mají s Finančník.cz co dočinění jak jejím tvůrcům tak lidem s ním spojeným a samozřejmě všem traderům, kteří využívají tyto stránky jako vzdělávacího manuálu a pomáhají tím nejen sobě ale svými příspěvky i ostatním a o tom to je. Přeji v novém roce 2011 hodně trpělivosti,zdraví, hodně splněných cílů nejen v tradingu ,ale i v osobním životě. PS: Dle slov Tomáše jsem i já si dal během svátků cíl věnovat se studiem a čtením knihy Jak se stát intr.finančníkem. a Kompletní průvodce úspěšného finančníka. Takže bude opravdu co dělat už pro to že mám od nového roku padáka v práci kvůli snižování stavu Možná je to divné ale jsem za to rád neboť bude spoustu času něco pro sebe udělat. Ještě jednou přeji úspěšný rok 2011 (tu)

• Vytvořit...