Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

no podle mě global futures NT na forex nenabízí...Maj to tam popsaný následovně

Futures Platforms
Global Zen Trader
GSTrader
GST Bridge
J-Trader
X_TRADER®
Turbo Trader 2
NinjaTrader
Strategy Runner
RAN

Forex Platforms
G.T.S.
MetaTrader 4
eGlobalFX
ForexTrader PRO
Trading Station II

• Odpovědí 1,4k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Zdravím,
když si otevřu ES, NQ a YM v NT v jednom okně, tak ty grafy jsou téměř totožné. Nejspíš jsem právě objevil Ameriku, ale nikde jsem se o tom doposud nedočetl a nerozumím tomu. Backtestovat pak má nejspíš smysl jen jeden z těchto trhů, ne? Které další by jste mi k backtestu doporučili?
Jakub

Odesláno

zdravím všechny Treadery
Chci se pozeptat těch co mají zkušenosti s CFD ? co by mi k tomu řekli ? jaké s tím mají zkušenosti...?Nevím totiž zda-li mám zkoušet obchodovat CFD u brokera AM nebo to radši nezkoušet..jsem v tom začátečník , tak bych rád nějaké info..Díky moc
Jirka.

..¨Kdo je připraven , není překvapen¨..

Odesláno

Ahoj, obchoduji CFD (ropu CL), ale chci přejít k Int. Brookers, při objemu obchodu platím zbytečně moc za spread a tak mi lépe vychází náklady za 1 kontrakt u ropy. U cfd mohu ropu obchodovat skoro 24 hodin nonstop, jde to i u klasických futures kontraktů, nebo tam mohu jen obchodovat v rámci otevírací doby nymexu?

Děkuji.

Odesláno

Zdravim,
chtel bych se zeptat na platformu ninja trader, jak u ni nastavit zobrazeni napr time framu 10 min indikator ema 12 z time framu 30 min, vite nekdo jak na to?

Odesláno

To by mozna slo, ale jedna se mi treba o propojeni indikatoru range baru a volume grafu a tam to tak lehce nejde, vim ze se to nejak musi pres strategii jak je tam sample multi time frame. diky

Odesláno

Ahojte poprosil by som o radu,
ako pouzit ATR indikator pri urcovani velkosti SL a jeho posuvani? viem ze je take vyuzitie ale neviem ako to aplikovat. Skuste mi dat nejake voditko od ktoreho sa mozem odrazit

Odesláno

wolf
velmi nerozumiem,
skusim dat konkretny priklad
napriklad trh EUR/USD
vstup na cene 1,4459 SHORT
ATR v tej dobe bol 0,000725

Ako podla tychto hodnot urcim kde mam umiestnit zakladny SL?
PT nepouzivam

Odesláno

stranger:

co takhle umísťovat SL tak, že jeho zasažení je vlastně potvrzení toho, že se trh nezachoval v souladu s tvou obchodní myšlenkou?
ad ATR: zkoušel jsi třeba prostě a jen nastavit SL podle ATR a pak statisticky vyhodnotit, kolik trh dokáže nejčastěji urazit před jeho zasažením (MFE) a porovnat to třeba s výkonností fixního SL stanoveného na základě četnosti MAE?

• Vytvořit...