Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

TE_O:
Podobne obchoduji i ja, dovolil jsem si proto si tvuj screen okopirovat a okomentovat, doplnil jsem jej jeste o big picture a vysledek si muzes prohlednou ve vlakne Market aukce.
Dik

• Odpovědí 288
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

FDAX - 5.1. 2010 všimněte si toho průběžného screenu, jak vypadal průraz vlajky po fundamentu...cena vyrazila UP, hned se stáhla a v jednu chvíli to vypadalo, že z toho bude CG, ale nakonec cena pokračovala ve svém pohybu vzhůru Phoenix.x

15003

15004

15005

15006

Odesláno

Zdravím,
chtěl bych se zeptat kolegů, kteří obchodují evropské trhy. Do kolika hodin našeho času se dají tyto trhy obchodovat intradenně? Jinými slovy v kolik hodin se uzavírá německá burza. Jedná se mi o trh FGBL. Prostě ať hledám, jak hledám, konkrétní odpověď jsem nenašel. Účet mám u AMP trading.
Prohlížel jsem si Vaše screeny a například na Phoenixovo ze 4.ledna (januara) je patrné, že provedl obchod kolem 17:00.
Mimochodem gratuluji...pěkný obchod.

Honza

Odesláno

Teď se zrovna dívám na FESX. Stačilo si jen naskočit. Šlo to čistě nahoru, mohlo se vstoupit s velmi nízkým stopem a nechat to běžet. Škoda že jsem zrovna ladil platformu a neměl jsem připravenou strategii...

Odesláno

to all vzhledem k tomu, že vás zde upoutal dnešní silný pohyb na eurexu, tak jsem si udělal analízu čistě podle PA na FESX z mého pohledu a vše vypadalo moc pěkně, ale jednalo se o vstup v případě FESX podle zakreslení na 10ti minutovém grafu v 8:50 v trhu FDAX bych musel vastupovat přmo v první úsečce v 9:00, což je velmi rizikový vstup, takže pokud jde o mě osobně, tak jsem v klidu, že jsem do toho nešel :) Phoenix.x

15056

15057

15058

Odesláno

Zdravím,
dnes jsem provedl obachod na FGBL trhu. Obchod dopadl ztrátou. SL jsem měl nastavený 4 ticky, takže ztráta podle mých předpokladů měla být 40 USD plus 4,8 komise. Z účtu se mi ale strhlo 56,31. Je to posím Vás převodem z EURA na USD?

Dík Honza

• Vytvořit...