Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

To Dawes1: hlavne to, ze je dopoledne a dela pekne trendy. Presla jsem na nej v dubnu 2010 z US trhu. Vstupy jsou
22.7. 2x divergence 100, 25. 7. dopo byl vstup finwin, ale z 1 min grafu 1OT (+ na 3 min grafu v kombinaci s flipem vyrazne S/R urovne a otoc swingu). 25.7. odpo oba vstupy finwin. Zdravi Petra

• Odpovědí 288
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

To Tomas 262: pekne obchody, i kdyz S/D nedelam. Ten prvni obchod mi prijde, ze pri vstupu jeste nebyl dokonceny flip, ale mozna ze to tak je OK dle pravidel. Pridavam me dnesni dopoledni obchody. Ten krasny vcerejsi down-trend jsem bohuzel nepracovala. Obchodovali jste ho nekdo? Zdravi Petra

Odesláno

blazek3: Nasdaq jsem sledoval jen velmi letmo, tj. nemam presnou predstavu o jeho "osobnosti", ale zkus par dni sledovat treba FESX nebo FGBL - jde o klidnejsi trhy, ktere ale umi pekne trendovat. Doporucuju 3-5min timeframe

Odesláno

Nevíte proč dneska nebyl premarket na Daxu a Fesx? Pokud se někomu zobrazil můžete mi prosím hodit screenshoty dnešních grafů? Mě se zobrazovali grafy až od devíti. Ještě se mi to nestalo, tak pro jistotu dneska neobchoduji (nestandartní situace).
Koukám, že Artzepa sem již hodila. prosím tedy o hodnoty H a L premarketu (8:00 - 8:58)Fesx a Dax pokud bude někdo tak hodný.

• 2 týdny později...

• Vytvořit...