Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 2,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Remarque:

Zdravim,

Po pauze to opravdu neni jednoduchy :). Osobne ale nemam prilis rad rychlokvasky, takze zacit znova je urcite v poradku. Presne tak. NQ je pocitanej stejne jako ES, kde je moznost v pripade uspechu plynule navazat...
Ja mel od burz rok volno z pracovnich duvodu. Od zacatku roku jsem v tom zpatky po "usi" a davam tomu konecne to co bych chtel. Zatim si pomaham i timto kazdodennim prispivanim, skoda, ze je tady pomerne mrtvo.
....takze urcite bych do toho s hlavou sel :)

P.

Odesláno

Pavle, to že nikdo nevkladá žádné příspěvky, neznamená, že toto vlákno nikdo nečte. Já si vždy tvé screeny s chutí prohlédnu. Takže budu rád, když v tom budeš pokračovat. Taky rád obchoduju NQ právě kvůli malému risku.

Odesláno

Zdravim, jelikoz mi v soucasne dobe po uprave vyse marginu a vysoke volatilite nevyhovuje z hlediska meho mm trh TF, zameruji svou pozornost vice na NQ. Pro zajimavost prikladam mou dnesni analyzu. Ten vstup long na 1,2,3 a pruraz HOD byl mozny casovat i drive na 1,2,3 u 1tf, ale i tam by vyzadoval SL minimalne 80$. to Pavel 73: zverejnene screeny jsou zajimave. Obchodujes take live predpokladam. Uzivas rizeni pozic s vice kontrakty, nebo obchodujes na jeden vstup a jeden bod vystupu? Preji vsem mnoho uspechu. romanrak

16892

Odesláno

"Po valce je kazdy general." Pridam niekolko mojich vstupov,i ked su mimo casu obchodovania a koli praci som sa zas nemohol zucastnit. Pavel73: ides live?preto ze moje vstupy su zatial SIM.Kludne posielaj dalsie obchody,su zdrojom informacii pre mna a vsetkych v tomto "mrtvom" vlakne. drzim palec.

16894

Odesláno

Pavel73:

Taky Tě zdravím :-)

Tak to jsi měl taky docela slušnou pauzu :-) A jak se daří?

Já takhle před časem usínal a říkal si, že hlavní pilíř úspěchu v obchodování je chytit nějaký větší trendový pohyb. Blesklo mi hlavou, že jednou z možností by mohly být fundamenty. Proto teď koukám do grafů v okamžiku, když je zrovna nějaký opravdu důležitý fundament pro US. Ale chce to nakoukávat minimálně do konce roku ať je alespoň nějaká statistika.. i když ji moc rád nemám :-)

Tak ať se daří :-)

Martin

Odesláno

romanrak,

Zajimavy ukazky vstupu, taky jsi se nechal inspirovat Elderem... (tu)

Urcite budes souhlasit, ze vzajemne komentovani vstupu je kontraproduktivni, na urcite urovni uz neprinasi nic, co by mohlo pomahat. Snazim se spis zamerit na veci "kolem" obchodu, vystupy a MM.
Pokud jde o rizeni pozic, tak vzhledem k tomu, ze mam na sve soucasne moznosti celkem strukturovany system posouvani SL a PT (tj mel by pro me byt logickym odrazem momentalni volatility), nemam zatim potrebu hrat si s nastavenim ruznych vystupu v ramci napr. jednoho vstupu. Tj nepotrebuju ted vyhlazovat equity, chci hlavne uspet s tim co mam. Po dvou vymazanych uctech uz vim, ze to chce cas a az tomu uverim, uvedu to do praxe. Rezervy tady urcite jsou :)

mortIIs_de:

diky, ano, ale zit se z toho jeste neda ;)

Zdravim,

Pavel

Odesláno

to Pavel 73:

Zdravim a souhlasim, nejde mi o komentare k obcas uvedenym screenum. Pokud nejaky screen zverejnim nebo se podelim formou textu o situaci dne, jen tim chci nastinit muj pohled na trh a u zverejnenych obchodu pripadnou realizaci. Jinak i ja mam za sebou zkusenosti s vymazanim uctu a nyni se snazim udrzet a pomalu rust. Obchoduji live a na full time a rad bych tak vydrzel , ale zdaleka nemam vyhrano. Prispevky na foru samozrejme nemuseji vypovidat o skutecne situaci prispivatele, ale i tak se daji obcas najit zajimave nazory at uz ve forme textu ci screenu. Preji tedy mnoho uspechu.

romanrak

Odesláno

Po zvyseni TF som uz bol schopny brat aj nejake signaly, 2 dobre signaly a 2 (jeden sposobeny rychlostou trhu, druhy zvysenym SL) takze taky nemastny neslany den. Zda sa mi to ci sa to uz spomaluje??

16896

Odesláno

Zajimave bylo sledovat, jak po cca 45 minutach od otevreni pri 2 x mensim volume trh na 3min TF dal "produkoval" 100dolarove svicky. Dalo se vypozorovat, ze neco neni v poradku. Jednoznacne situace, ktera je pro me tezko vysvetlitelna. Bohuzel jedna vec je to citit a druha na to rozumne reagovat.
I kdyz je to tezke uchopit, myslim, ze by tyto zmeny nalad mely mit nejake echo v obchodnim planu....

P.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...