Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

jj je dost ostre poslednych par dni, volalita je riadna, kedze idem nejdem minutove grafy niekedy ani nestihnem dat prikaz je to o 3 body dole :) a kedze trhy stracaju co za cely rok nazbierali ta volalita tu este chvilu zostane.. ja dnes len 2 vztupy potom to radsej prepol na sim. v screene som oznacil aj mozne vztupy do inych patternov tak ako som to videl.

16844

• Odpovědí 2,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

mikky,

Hezkej screen a pekny obchody. Vystupujes na nejakem fixnim PT nebo posouvas SL?. Presne jak rikas, je potreba byt soustredenejsi nez obvykle. Myslim, ze nizsi TF by byl resenim, ale zatim to nechavam tak... spis se divam na to jak se vykresluji svicky.

kocista,

neni zac, uvedomil jsem si, ze tam vazne nemuzes nic videt. Na dalsich screenech se budu snazit ty divergence vykreslovat.

Zdravim

P.

Odesláno

to Pavel73

Môžem sa spýtať. Na poslednom screene z dňa August 4, 2011 05:55PM na vstupe označenom ako modrý nešiel si short ? Pišeš tam long a neviem či je omyl. Lebo ak by si vstupoval LONG tak trh šiel hneď do shortu a to by si nemohol vystupiť na BE+1. Chcel by som sa tiež opýtať všetky toje vstupy boli pod EMA 34. Používaš tento indikátor kvôli niečomu ? lebo tri rôzne vstupy (podľa mňa žltý LONG, modrý SHORT a biely LONG) a všetky boli pod EMA.

Tiež si mi pred pár dňami odpísal toto. Je to divergence AV do longu a WV na stranu short. Teda označenie AV je, že vstupuješ do LONG a MW do SHORT ? Lebo potom mi to nepasuje na screene.

Ty určite vieš čo robíš. Ja sa pýtam len preto, že tvoje screeny sledujem a toto mi nebolo jasne.

Odesláno

pavel:

Ten prvy obchod mal byt vystup 4 body nizsie, vystupujem na S/R urovnia ta mala byt S1 ktora bola aj podporena priemerom denneho range za poslednych 10 dni. Kedze je to novy prvok este som si na to moc nezvykol a pri volatilite ake je teraz som sa jednoducho zlakol, nevydrzal som to spomalenie ktore je zaroven aj miestom stareho fixneho PT ktory som pouzival.
Vystup na S/R mi vysla ako najlepsia varianta vystupu, len ci budem mat gule vydrzat sa ukaze aj za par tyzdnov..

Druhy vystup, pretoze som isiel do trhu neskor, nebol som u PC, vystup mal byt u low z 3/8 tam som ocakaval vacsi odraz tak som trailoval SL agresivnejsie, PT nebol zasiahnuty chybalo cca 3 ticky myslim..

macrosoft:

myslim ze sa len pomylil, AV short a MW long tak som to zo screenu pochopil ja. K EMA z mojho pohladu, kedze vztupoval na DIV keby cakal na EMU tak nikdy nevzstupi lebo by trvalo dokial ona bude spravnym smerom. Vsetky MA su velmi subjektivne kedze to nieje ziadna S/R kedze kazdy pouziva inu, na inom TF na inych grafoch. Mozno ju pouziva ako trend continuation a odrazy od nej..?

Odesláno

Zdravim, k tomu prvnimu vcerejsimu obchodu, chybicka, slo o vstup short. Dnes bez obchodu, teoreticky nejdriv AV short odraz od EMA v 1736, ale svicka prilis volatilni chvilku pozdej to vypadalo na odraz od LOD, ale jak je videt leti to dolu opravdu impozantne. Prikladam 3 moje patterny pro vysvetleni vstupu. P.

16854

Odesláno

yamato:

100Usd. Samozrejme je potreba dodrzovat pravidla MM. Vstupni signal byl na predchozi svicce, ale tam byl ten SL hodne velkej, takze bylo treba pockat a vstoupit za lepsi cenu.

(-) Musim rict, ze to bylo na hranici myho MM, tohle samozrejme nejsou moje normalni stopky :)
(+) Momentalni velikost svicek byla v kontextu trhu OK. Vsechno je to proti "normalu" rekneme 2x zvetsene
(+) Pattern je dlouhodobe velice silnej, takze jenom proto jsem do toho sel.

Zdravim

P.

Odesláno

Zdravim, muj dnesni obchod. Jsem hodne nespokojenej s vystupem, bohuzel kvuli zvysenemu adrenalinu jsem nevystoupil tak racionalne jak bych chtel. Prilis jsem se soustredil na RRR a ne na situaci na trhu Trh nakonec na muj teoretickej PT dosahnul, takze pro dnesek konec. Porad je nad cim pracovat. P.

16875

Odesláno

mortIIs_de

Zda se, ze vstupni signaly mame hodne podobne. I ten druhej vstup by souhlasil. Je zajimavy videt, jak tam s ruznymi indikatory vetsinou skaceme do trhu podobnym zpusobem :) Ja se to snazim mit maximalne jednoduchy, obchoduju divergence do i proti trendu.
Jeste k tomu dnesnimu obchodu: Pri takove volatilite podvedome tlacim na snizeni risku, co se bohuzel promitlo do toho ustrasenyho vystupu na HOD, v zasade to bylo poruseni planu. Proste jsem podvedome "neuveril" ze trh je schopnej dosahnout na tak vzdalenej (v poctech ticku) PT. Beru to jako urcitou vystrahu do obchodovani vetsich objemu. Ty popisy na screenech vypadaji trosku chaoticky, ale pisu je tam "real time" v zasade okamzite po transakci.

at se dari

P.

Odesláno

Zdravim, tak dneska trochu podle ocekavani. Jenom diky vlastni chybe v nastaveni PT pri obchodu #3 jsem paradoxne neskoncil na dennim maximu ztrat. Obchod #4 uz byl porusenim planu. PS. oprava k obchodu #2, vstup MW long P.

16888

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...