Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 2,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Zdravim, Nic divnyho jsem nezaregistroval. Pro dnesek jsem skoncil na max denni ztrate. Posledni vstup byl mozna trosku agresivnejsi, ale zatim jsem ve fazi, kdy spis "klikam, nez cekam" takze hodnotim OK :)

16298

Odesláno

Po 16.00 hod sa to konecne rozbehlo. Vsimol som si, ze dneska rovno spustili novy kontrakt NQU1. Este vcera sa neobchodoval a dnes ked som si zapol platformu, tak sa tiez neobchodoval. Ked platforma znovu naskocila, tak uz bol spusteny aj tento kontrakt....Mozno tam bol zadrhel...alebo sa mylim:)

Odesláno

Zdravim blazek, gratulace k vcerejsku, peknej obchod, perfektni vystup. Ja dnes aktivne ale vydelal hlevne broker :) . Tyhle nemastne roztahle pohyby v takovem malem rozpeti mi dlouhodobe davaji spoustu vstupu, je to narocne a v zasade to nic neprinasi. Urcite budu chtit nejak rozumne snizovat pocet vstupu... Hezkej vikend

16310

Odesláno

Zdravím Pavle a ostatní, Dnes jeden vstup, ale chtěl jsem honit trh. Nebylo to ono a navíc vstup přišel pozdě. Problém byl právě to, že jsem ten první signál nevzal a pak chtěl za každou cenu naskočit.

16318

Odesláno

Zdravím diskutující,

chtěl bych se zeptat na pár drobností. Vzhledem k tomu, že jsem se dostal do fáze kde už cítím nutnost vybrat si trh a začít se mu věnovat, (Zvažoval jsem NQ a TF) pro začátek jsem se rozhodl pro trh NQ a proto bych se rád zeptal na pár maličkostí.

- Jaké Timeframe by jste mi vy, co máte rychlost trhu už nakoukanou doporučili pro první backtest? Rozhodně chci využít
volume grafy, ale uvažuju na který zhruba naskočit.
(Samozřejmě nežádám dogma, jenom nějaký nástřel. Stejně udělám backtest na minimálně ještě +-500 vol. abych
viděl trošku jak se to chová.)

- Taky bych se chtěl zeptat, zda stále obecně platí, že pro začátečníka je toto vhodný trh a chtěl bych se zeptat jak je na tom dnešní likvidita. Zajímá mě, s jakým můžu počítat slippage, ale myslím, že u 1 kontraktu to asi nebude víc než 1.

Děkuju

Odesláno

Yurao
Ja som dakedy zacinal backtestovat trh TF a potom som zacal ho aj obchodovat live. Po case som zistil, ze pre mna ako zaciatocnika je lepsie obchodovat trh NQ. Myslim, ze vacsina mi da za pravdu. Na NQ som zacal obchodovat na timeframe 5 min. a nakoniec som skoncil na volume 1500. Popri tom mam este volume 7500 - cize 5 x nasobok volume 1500 na ktorom obchodujem. Tento volume 7500 je dobry na nahliadnutie, co sa tyka dlhodobejsiemu pohybu trhu. Likvidita perfektna. Co sa tyka slippage, tak zavisi ako chces vstupovat do trhu. Ja vstupujem LIMIT prikazom a zatial nie je s tym problem. Raz za cas limit mi nevyplni, pretoze vstupujem ,, zo zlavou"....Tak isto aj co sa vystupov tyka...Ak su este nejake otazocky, tak rad pomozem...nie je problem...Ako aj mne pomahali ostatni.....tak pomozem aj ja, pokial budem vediet:)

Odesláno

Dry1985: Předně bych Ti rád poděkoval za Tvoji poslední větu. Těší mě, že mi tady zatím všichni (i když jsem se zeptal jen párkrát) moc hezky vyhází vstříc. Doufám, že jednou i já budu moci pomoct.

Jinak - předpokládám,že pro začátek pojedu asi většinou market příkazy. Vycházím s patternů FinWin, kde se slevou má prý cenu chodit jenom 2v, ale to platí pro TF, tak těžko říct co na NQ. Děkuju za tip. Zkusím nastřelit 1500 a pak ještě 2000 a možná 2500.

Kdyby bylo něco nejasné ozvu se.

Ještě jednou díky. A taky za ten tip s 7500vol grafem...

Odesláno

To Yurao.

Ja obchdujem 2min NQ v kombinacii s 10min a 5min ktore pouzivam na posudene hlavneho trendu. Vstupujem vacsinou limit, niekedy market likvidita vyborna. Slippage tak zatial max 1tick, zavisi vsak od poctu kontraktov.

DJ.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...