Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 2,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Zdravím,
já dnes na tom samém místě SL. Zatím papertraduji, ale průběžné závěry obchodních dní mě vždy velice nadchnou a především poučí. Vynikající nápad. Zajímavé že já podle finwin měl signál long, nicméně příliš utažený SL.

Odesláno

Zdravim, dnesni serii polovicnich signalu jsem prilis nezvladnul. Prisel jsem pozde k PC. Celou seanci jsem podvedome v zasade dohanel neuskutecnej obchod, prorazeni S/R 2369.00 hned v prvnich minutach trhu. Obchod by skoncil PT a tim by pro me den skoncil. Obchodni den "zachranil" odraz od DB (2356.00) v 17:54. Vyplatilo se vydrzet az do konce seance :).

16170

16171

16172

Odesláno

blazek a ostatní: tohle mě celkem zaujalo a rád bych přihodil svůj pohled na vaše dnešní obchody na NQ - sám NQ nemám moc rád a nesleduji nijak výrazně, ale přesto jsem hned na první pohled našel 5 pro mě zásadních věcí (indícií), které výrazně křičely, že shortovat trh v místech, které označil blazek modrou šipkou bylo extrémně riskantní a z mého pohledu to bylo hodně v rozporu s trhem..třeba vám to pomůže podívat se na trhy trošku jinak...zahrnul jsem do mojí analýzy pět zásadních věcí, takže je určitě z čeho vybírat pro možnou inspiraci.. majkll

16175

Odesláno

majkll:

Pekný príspevok i keď ja som dnes short bol na tej prvej korekcií som naskakoval (spodnejšia šípka od toho textu v hornej časti) mal som rrr 8,5 no o 1,5 bodu mi to nevyhodilo PT takže BE (no keď som to spetne analyzoval tak som bol velmy chamtivý mal som ísť len po rrr 6). Ale ako píšeš dole ísť short nebolo veľmi múdre boli tam aj nejaké absorption bars a v oblasti modrej šípky žiadne supply (down bars bez volume)

Odesláno

zdravím,
hlavně se včera na NQ ukázala výhoda buď odzoomování grafu nebo používání vyššího TF, na obojím bylo vidět, že včerejší low a i tento swing přesně trefil 2denní up-trend line (navíc přesně na pivotu, kdo používá)

Odesláno

mira_k

(tu) bolo to aj presne na pomerne výraznej S/R z mynulého týždna bohužial som to zistil až keď sa trh otočil tam kde mal. PT som mal nastavený podla S/R zo stredy o 1,5 bodu nižšie. Ukážka toho že netreba byť chamtivý a sledovať aj vyšší TF.

Odesláno

to majkl : Moc pěkný příspěvek, taky se dívám na trh těmato očima, velmi zajímavý byl i protitrendový obchod právě po vyčerpání na stranu short , např. odraz od low dne :) Zdraví georgequaran

"Je lépe zapálit svíci než proklínat houstnoucí tmu"

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...