Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 2,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Zdravím, Tak já dnes jeden obchod - Vstup po odrazu od dnešního open. SL umístěn na open dnešního dne. Výstup na PT RRR 1:3. S RRR i obchodem spokojenost, ale dalo se vystoupit na high premarketu. Moje škoda, že nemám otestováno...stále je na čem pracovat.

16032

Odesláno

blazek3 zdravim, peknej obchod, chtelo to opravdu trpelivost, kdyz vidim ty 4 svice po vstupu bez pohybu:) Prvni 2 hodiny byly hodne podobny vcerejsku. Na me to bylo trosku vysoko a long jsem nesel. Ja to zkousel 2x short.

16036

16037

Odesláno

Dobrý den,

můj příspěvek (dotaz) se netýká přímo aktuálního dění na trhu, ale přesto bych se chtěl zeptat. Jak je na tom Nasdaq s obchodováním 5-10 kontraktů? Je na to dost likvidní? Máte s tím někdo zkušenosti?

Děkuji za odpověď. Tomas

Odesláno

Zdravim, tezkej den. V zaverecne hodine seance se trh prakticky nepohnul ani o centimetr, co me stalo nejake nervy a "emocni kapital". :-) Obchoduju divergence na S/R urovnich a dnes od cca 16:50 do 17:50 NQ udelal prakticky nulovy pohyb v okoli, ve kterem hledam signaly. viz screeny

16056

16057

16058

Odesláno

to Pavel 73, blazek 3, all : Zdravím obchodníky na NQ, dnes byl vskutku šílený den, z mého pohledu cca v 15.36 hodin opatrný short k LD a pak už raději nic, kolem 16.00 do cca 17.45 z mého pohledu chop, nicméně já signál v 17.51 a výstup cca v 18.17 na TP, ale opravdu to byly nervy. Je pravdou, že dnes bylo jednak pondělí a jednak ještě bez fund. zpráv. Až dnes jsem si přečetl o rebalanc. portf. NQ a začíná to dávat smysl, dnešní extra volatilní svíce jak směrem up tak down. No uvidíme co nám přinese zítřek ale hlavně ST, ČT, PÁ s výraznými fundamenty. Přeji všem pěkné obchody. georgequaran :)

"Je lépe zapálit svíci než proklínat houstnoucí tmu"

Odesláno

Zdravim, dnes mel NQ podobnej prubeh, pohyboval se v range cca 9 bodu s chopem. Byl jsem v prvnim pohybu long, po razantni korekci v cca 1600 jsem ztratil iluze o dnesnich velkych pohybech. Volume dal celkem standardni s razantnim spadkem od ok. 17:00, kdy uz se to prakticky nedalo obchodovat.

16067

16068

Odesláno

Nazdar všichni, dnes jsem byl rovněž bez obchodu, i když někdo mohl chtít zobchodovat nárůst od 15.30 do 16.00, ale já jsem obch. signál nedostal. Jinak signál jsem měl v 20.33 ale to zase již neobchoduji :), takže zase zítra. Zdraví a pěkné obchody přeje georgequaran

"Je lépe zapálit svíci než proklínat houstnoucí tmu"

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...