Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 2,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

paulus... 1 bod je hrozne malo, deluxovi mozna "v pohode" staci, ale jel jsem uz hodne pristupu na NQ a v prumeru jsem mel SL vzdy 30-60 usd a pri urcitych pristupech i 80 usd, NQ je takovy trh ze se da delat dobra uspesnost za cenu ale vetsi "volnosti" a mensiho RRR... s 1 bodem tam moc dlouho nevydrzis...

deluxe... jestli pouzivas 1 bod muzu se zeptat na tvoji strategii? Kde vstupujes a jake mas vystupy? Uspesnost?
diky...

Odesláno

jaky na to mas kriteria, ja cekal kdy ATR klesne nekde k 1 a volume je vyssi nez 500/min, pak se obcas objevi nejaky mensi trendik, nicmene pohyby nejsou velke (nejake extra RRR mi z toho nevyslo), napadlo me otevrenou pozici drzet do konce dne, ze treba by se z toho neco vyvynulo obcas, coz by mohla byt i automaticka straegie... nicmene netestoval jsem to. tez pokud je volume pod 500/min nestava se casto ze z nejakeho spiku se stane vetsi pohyb a lze obchodovat proti.. profity ale nenabizi nijak velke tohle..

Odesláno

Sleduji tuhle diskuzi a jen musím potvrdit slova od roman06. Systém (svůj) jsem testoval na nejruznější zbůsoby a vždy se systém nejlepe obchodoval se SL- 3body ( 60$).
obchoduji od 15:30 - 18:00 a menší SL zde nemá moc smysl, někdy je i to málo ;) .

Odesláno

jo jak rikam, SL 1 bod je sen, a faze kdy to jde zase nenabizi zadne velke pohyby a celkove se to nevyplati, aspon ja to nedokazal:)

jinak pokud se podivam po jak velkem pullbacku se trh spis rozjede dal a nevraci se, tak nejakych 60-80 usd to bude, coz by odpovidalo ze dost lidi bude mit SL kolem 3 bodu. caste jsou pullbacky o 120usd, ale v tom uz nejak logiku nevidim:) ja uziam SL 7 tick mam vice strategii a u vseho se to jevi celkem OK, vstupu pred 16h mam ale malo a pak uz to bejva klidnejsi...

Odesláno

chlapi (a divky) a co profity nebo profit targety, na jake RRR se tak dostanete pri SL 3 body?:) diky. pro me je momentalne asi nejtezsi kdy posunout na BE nebo vyskocit drive nez na plnem SL...

Odesláno

to roman06- vychazím z openrange , tedy z prvnich 15min., a cekam na korekci, pote vstupuji +1 tick (long). výstupy mam opět na korekcich -1 tick (porad pri longu). úspesnost mam dlouhodobe kolem 43% a RRR 5. obchodu zhruba 3-5 tydne. testoval jsem si nahodne trimesicni obdobi v celkove delce asi 15mesicu, a SL 40USD staci ve vetsine pripadů

Odesláno

deluxe, to ja nerozumim, nebyl by screen?, davam screen za posledni 3 dny -kdyz se objevi inside bar (po nejakem pohybu) dam sell stop pod predchozi a buy stop nad predchozi usecku, nekdy 1tick a nekdy 2 podle toho jak vypada okoli:) pak cekam ktery se realizuje, kdyz to trva nebo spadne volume tak to zrusim. prave umeni nastava az pokud se jeden prikaz realizuje:)

14338

Odesláno

az budu doma, tak ho sem dodam, neni problem. a jeste chci podoknout, ze ten SL 1bod neni nejlepsi varianta, SL 50USD vychazí lepe co se tyce celkového zisku. ale ja v soucasnosti preferuji co nejnizsi DD pred maximalnim profitem, zvolil jsem tedy prave toto jakou zlatou stredni cestu. samozrejme to nefunguje ve vetsine situaci, ale v situacich, kdy zrovna obchoduji, mi tento SL povetsinou opravdu staci

Odesláno

deluxe... co znamena cekam na korekci? to mas jak definovane? a dlouhodobe znamena jak dlouho na livu? diky...

paulus... profity mi vychazi dobre 70-80 usd na PT1 a PT2 davam kolem 140 usd podle situace, takze treba 120-160 jak kdy... u BE je to fakt slozite na NQ, ale myslim ze si tam muzes vypozorovat kdy je to dobre, ja vetsinou cekam na pruraz 2-3 body, potom korekci zhruba na vstup, a potom jak znovu prorazi do smeru tak davam BE... ale casto dostanu PT1 na prvni "zatah" takze po te BE pro druhy kontrakt automaticky...

Odesláno

korekci mam definovanou na 3strankach v planu, nicmene myslim ze to vzhledem k debate nad SL je irelevantni - nahodim screen ktery opravdu ve strucnosti popisuje hruby zaklad na kterym je system postaven. a oprava, dlouhodobe na live to neni, tam se jedna o 4mesice, takze z tohoto pohledu je to vice nez nedostatecne

Odesláno

K tem PT, tak ja osobne jsem si zjistil že se mi nejlepe obchoduje pro 100$ ... Pokud prijde signal ke vstupu, tak se podivam na predchoyi swingy a pokud jsou ve chvili vstupu vetsi nebo rovny 5 bodum, tak vstupuji ... se SL 3body, takze RRR s komisi mam lehounce nad 1,5 konstatntne v kazdem obchodu a uspesnost drzim na 60% ...
Je to dobrý filtr,protože spousty falesnych signalu tady tim jednoduchym kriteriem vynecham nebo obchodu s malym potencialem. Tim snizuji moznost preobchodovani na minimum.
Taky jsem zjistil že neumím a neobchoduji nikdy v trendu na pruraz nejakého swingu... protože pokud je trh v delsim UP nebo DOWN , tak nemam zpetne swingy ( protisvah k trendu) podle kterych bych byl schopny se chytit kam se trh muze podivat ...Jakoby neobchoduju do ,,tmy"

Odesláno

Tohle je přesně to, o čem jsem včera psal.. I když byl včera trh velmi líný patrně kvůli reportům, v situaci, která je na screenech patrná, je proražení TL a šikovný obchodník dokázal zadat limitní příkaz se SL o velikosti cca 4 tick a spekulovat na long pozici. Já jsem vstoupil bohužel výš za market. Mohlo se jít pro cca 5-6 bodů. Já vstoupil pouze jediným kontraktem, takže jsem byl vyhozen na zpětném pullbacku na BE+1. Nechal jsem na stole cca $110. Vše jsem si naštěstí vynahradil po reportu, kde do trhu teklo opravdu "hodně šťávy". Poslední dobou se zajímám i o vstupy na flipech, viz. první šipka. Je zde možnost vstupovat za velmi nízký risk limitním příkazem. ..keep your eyes open.. Mark

14346

14347

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...