Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 2,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

danek Tak ja viem o tom ze neobchoduje sa len dneska, je burza zatvorena, zajtra sa obchoduje normalne, zajtra je sviatok v asii, ale to sa nas netyka. Takze neobchoduje sa len dnes

Taraka SR urovne zaznacujem vzdy pred obchdoovanim cize na vyssom TF vzdy polhodinu pred obchdoovanim cize o 15:00 zacinam analyzu, SR urovne, trendove ciari a ine technicke analyzy.

Indikatory to su ATR v grafe, Stochastic dole a Momentum uplne hore

Odesláno

Kalendar co pouzivam od interactiv brokers tam ukazuje len 22.11 modry stvorcek co znamena ze US burza zatvorena.
Potom to je zavadzajuce...
Takze aj dnes aj zajtra sa neobchoduje, alebo sa uzatvara skor? jak to je vlastne? kto mi to napise polopate?

Odesláno

zdravim, ja dnes jeden obchod a tym aj koncim.. inak som mala PT o kusok vyssie, ale trh sa "nemal k cinu" a tak som ho zmensila.. ..tak ma napadlo, ked mate vacsi PT a obchod trva dlhsie, sledujete stale graf? mna tie protipohyby "nicia".. mam tendenciu potom upravovat PT a SL, co sa mi vacsinou ukaze ako zle riesenie.. ..presne ako aj teraz, ked pozeram aktualne graf, moja pociatocna analyza by bola spravna :/

21088

Odesláno

ardore,

kto ide po väčšie profity, sa môže jednoducho rozhodnúť graf nesledovať a vystupovať mechanicky. Večer už len skontroluje výsledok. Tak to robím ja s časťou pozície. Pre začiatočníka nie je asi nič lepšie, ako nastaviť rozumný PT a ďalej už nechať robiť trh svoju prácu. Z dlhodobého pohľadu je to aj tak jedno - zisk príde, len to treba ustáť.

Ja obchodujem YM a dnes som v obchode od otvorenia. Časť pozície je už uzavretá so ziskom 67 tikov/kontrakt a ďalej čakám, čo sa bude diať. Zatiaľ to vyzerá na pokračovanie trendu a kým to tak bude, budem v obchode aj ja. Je možné, že až do záverečnej.

• 2 týdny později...
Odesláno

Nejake to tu je mrtve v tomto vlakne, tak sem prihadzujem dnesny obchod. Obchod1 - pekne prevedeny obchod do protitrendu aj so solidnym predpokladom zmeny trendu, avsak cena sa vratila po moj SL na pozicii znizenie rizika.

21217

Odesláno

Ahoj stranger, mám jen dotaz ohledně grafu, já vždy když udělám obchod, zatím na simu, tak mám pod tou vstupní packou text například stop1 a číslo.... poradil bys mě jak to vymazat, díky

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...