Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím páni,

Chcem sa len predstaviť.

Po 5 tich rokoch sa mi konečne podarilo začat znova naplno venovať tradingu, 4mesiace opatovného tréningu a v pondelok chcem na to znova naskočiť. Obcas sem dam nejaky ten screenshot. Obchodujem system zamerany na trhovy sentiment, vyuzitie cum. delty, nyse tick, adv. disadv. issue a cumulativneho Ticku a samozrejme PA.

toť vše z mojej strany zatiaľ

Juraj

• Odpovědí 2,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Stranger,

finančna situacia, trading znamenal pre mna vždy vela, len problem bol ze sice som nepresustroval ucet, ale ani som nezarobil a bol som nuteny ist pracovat... a aj ked som pocas prace niekolkokrat zacal, tazko to slo robit konzisttntne ked som robieval vacsinou poobede.. cize cas bol problem, ale to je uz vyriesene takze tak :)

Juraj

Odesláno

Yamato,

problem bol ten ze som musel z niecoho zit, a ta praca mi nedovolovala sa tomu tak venovat ako by som chcel... parkrat som to skusil ale vyznam to nemalo, ked som sa dostal k trhom raz tyzdenne... ale uz som to vyriesil a hor sa na nasdaq:)

Odesláno

Zero999 to je ta ironia ze clovek chce robit biznis a zarabat peniaze a potrebuje peniaze. Ale vsetko ide casom pripadne pri zarobeni v zahraniuci to ide rychlejsie.

yamato:
neviem kolko mas rokov ale predpokladam ze ked pises ze nemas peniaze tak si mlady chalanisko (ak nie tak pardom)
Co chcem povedat je ze dneska je plno moznosti ako zarobit peniaze a dvere do cuziny su otvorene vzdy dokoran, za 4 mesiace v anglicku sa da zarobit na trading v pohode.
Vies ako sa hovori ze kto chce hlada sposoby kto nie hlada dovody.

Zero999 a ides uz live ci este paperujes?

Odesláno

Zero999

Aj ja som mal podobny problem ze som nemal cas takze som to vyriesil tak ze som si nasiel robotu (v UK) kde robim nocne cize potom mam cely den v podstate cas sa venovat trhom

Stranger

Presne tak ja som v UK a na trading som zarobil za cca 5 mesiacov, to je vyhoda NQ ze staci ucet aj 5000 USD alebo aj menej

Odesláno

DaveF,

takto som to vyriesil aj ja teraz len na slovensku, a vieme ze na slovensku su pomery take ze pracou si tu zarobis len na naklady..

Screen z posledneho dna, bude to zakreslene ale rucne

Zelena ciara je cvstup, cervena vystup, dal som tie pekne obchody,... pouzivam 6-8 tickov

PT 4-6, ked vidim ze trh ma silu, PT ide prec a vystup na signalnej ciare v grafe... vsetko co mam v grafe su indikatory vyjadrujuce sentiment...

Tento den bol jeden z tych velmi dobrych, uvidime ake to bude v live..

No text je pekny ale neda sa mi vlozit obrazok:D vypisuje mi "pri vkladani prispevku doslo k chybe"

Juraj

Odesláno

Zero999
držím palce,
v tom obrázku mám problém zistiť, čo je vlastne cenový graf :-)
Nie je to veľmi komplikované? Neviem si predstaviť, že sa toto všetko hýbe a ja dostanem signál. To musia byť nervy :)
M.

Odesláno

Zitra bych na vasem miste live nezacinal, mame tu v USA totiz holidays, Vetaran's day, takze burza nepramava, pokud se nepletu :) Celkem spatne vybrany den na zacatek live, skoro bych rekl ze kdyz clovek nevi takove veci, nemel by do live radsi ani chodit, kalendar by se mel kontrolovat v ramci denni rutiny :)
Jeste k tomu zarobeni penez v zahranici - a proc se vubec z toho zahranici pak vracet? Staci odjet z CR / SR a zarobit na otevreni obchodniho uctu, a vracet se uz neni treba :) Viz muj priklad - odesel jsem v roce 2000 ;-) Nikdy bych nesel zpatky, krome dovolenych samozrejme.

Odesláno

Zero999 sa hovori ze kolko ludi tolko chuti. Ja absolutne tomu podla coho obchodujes nechapem, ale nevadi hlavne ze ty tomu rozumies a v paperi ti to prinasalo stabilne peniaze.
Len otazka k tomu RRR teda velkosti SL a PT, neje to teda dost malo, Ak som spravne pochopil SL je 6-8 tickov a PT 4 - 6 ticky. Chapem tomu spravne?
Teda pytam sa preto ci vyzadujete dostatocne zaplacene za tu namahu a riskovane peniaze, pretoze takto to vychadza ako RRR negativny

detroit tiez sa chystam prec, ale este neviem kam, aj ked zena chce ostat na slovensku kvoli rodicom, takze to asi poriesim len tak ze si pochodim po svete pokukam ktore destinacie sa mi pacia, kupim tam domi a budem tam chodit v ramci odddychu na niekolko mesacne dovolenky (tak zena hovori ze nam staci) ze ona chce ostat tuna.
K zajtrajsku, som as az lakol ze jaky to je sviatok, ale teda ziaden sviatok nemam registrovany, burza je normalne otvorena, teda aspon kalendar co pouzivam nepise ze je zatvorena burza. naopak normalne sa obchoduje

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...