Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

tak prikaldam dnesni seanci, prvni signal (kvuli prvnimu low agresivni flip) jsem nebral, nedoslo k cistemu prurazu a druhy se mi nevyplnil prikaz, takze jsem dnes pouze sledoval:)

10036

• Odpovědí 2,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

to kocour v botach
toleranci pro tvorbu dt/db mam 2 ticky, na danem prikladu to byly 4 ticky.jinak cisty pruraz to byl, sice nenabidl dobre rrr, ale v blizkosti byla pekna sr na 1621,toz tak

Odesláno

Tak včera žádný signál a dnes taky mizérie. Vyskočil jsem na BE+1, protože se mi to celé nelíbilo. V trhu nebylo výrazné momentum. Jak se dařilo ostatním? Pořád laboruji s nastavením zobrazení, kdyby se někdo divil, že mám každý screen trochu jiný:)

10055

Odesláno

to hanslama:
mel jsem podobny vstup,akorat za lepsi cenu a vystup jsem uzaviral na sr urovni swingu, ktery prorazel. byl jsem sice trochu vyplaseny s toho prurazu, kdy se mi 3x volume1000 svicky vytvorili behem vteriny, ale nakonec vse podle planu

Odesláno

hanzik:
Aha, rozumim. Takze ty cekas na dobry pruraz napr. suppor urovne, pak zadas prikaz 1tick pod support a cekas na vyplneni. ty v podstate necekas az se vytvori flip, jestli to chapu spravne. Mohl by jsi mi prosim poslat presny cas (na sekundu) tveho vstupu vcera, kouknu se u sebe na grafu, kdy jsi to teda vlastne vlezl do trhu, jestli v tom mam jasno :)
Jinak dobra myslenka , prace s mensim SL by se mi libila. (tu)

Odesláno

hanzik: Ahoj, obcas to tak na tick vyjde. Ja byl z dneška nejdříve rozpačitý, ale zjišťuji, že při seanci občas ztrácím celkový přehled. Vlezl jsem do obchodu a vyvíjelo se to nijak, ale nakonec jsem vyskočil s profitem 26ticků. No ale o tom celkovém přehledu. Posuďte sami, nevypadá ten dnešní screen úžasně. Dnes potencionální 4 flipy a všechny by vyšly.

10097

Odesláno

vcera boli trhy podla mna absolutne mrtve, napr NQ sa hybal v malom range po pade po open, takze pre mna nic, vyuzil som vecer alternativne. Vcera by ma to akurat vystopovalo na BE+1 trh nemal silu na to aby sa doplazil k PT mojho planu.
Dufam ze dnesok bude trocha pohyblivejsi.

Odesláno

to hanslama: ten den jsem zadny validni flip nemel a navic od 16 uz to bylo hodne chopp,tak jsem sel radsi out to david.barta: vcera to byl paradni test trpelivosti, pravda,ze jsem pak zacinal pomalu propada frustraci:) tak dneska se to paradne rozjelo, bohuzel o 2ticky nevyplneny hezky flip

10111

Odesláno

Zdravim vsechny, včera to byl test trpělivosti? Já o to přišel, sekal jsem totiž babičce trávu na zahradě :) Domů jsem přišel až v sedm večer, ale jen co jsem usedl k PC, tak se mi hned naskytla příležitost a já ji zobchodoval. Zakreslil jsem tam zpětně i možnosti z odpoledne, ale fakt je, že bych ani jednu nevzal. Ten tvůj dnešní skoro obchod v 15,50 vypadal hezky. (tu)

10113

Odesláno

to hanslama no kdyz ted koukam,tak seance vypada v poho,jen vcera mi to tak neprislo:) no bral bych pouze ten druhy signal,ale v obchode bych byl jen chvili asi pro 50$. prvni signal nebyl pro me validni,jelikoz pruraz nebyl cisty a cena se motala okolo urovne dt a az pak prorazila

10115

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...