Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

to.Ardore

trh se pohybuje prakticky v TR nedelni premarket uzke seance 15 bodu. Myslim, ze je lepe obchodovat az mimo toto range nebo vyuzivat vstupy na jeho high,low. U mne za dnesek zadny obchod. Libila se mi situace na short, ovsem v dobe fundamentu.

romanrak

• Odpovědí 2,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

dnes zasa buy the dips , (td) (td) (td) (td) (td) ja 2 vstupy -1 vstup short na odraz od High BE+1 -2 vstup long odzaz od micro S/R ale BE+1 (tesne 1tick pod BE a potom UP UP UP ) zajtra povinne volne kedze amici sviatkuju :) :) :) :) :) adore aky SL si mala pri tom druhom vstupe to vyzera na 4b (zeby si az tak verila ze pojdeme UP) ???? a 2621,25 a 2632,25 je 11b :) :) :) :)

19902

Odesláno

ardore Napsal:
-------------------------------------------------------
> ahojte, dnes som to videla na long co ukazuje aj
> prvy unahleny vstup..
> druhy nebol o nic lepsi, ale SL dnes "vydrzal" a
> ja som zas podrzala dlhsie poziciu..
>
ano, opravujem sa:
PT: 11b.
dakujem za opravenie tomm02, ja uz bola myslou na oslave..
sestra mi volala kde som, cakali na mna a tortu ((:

Odesláno

Zdravím, potřebuji opravdu rychlou odpověď na otázku.
Otevřel jsem pozici v 18:55 a v 19:15 se burza uzavřela, zmizli mi jak PT, tak SL, ale pozice se drží dále (přehlídl jsem otevírací dobu burzy ) . Co to pro mě znamená? Budou vyšší komise? A hlavně, jak dlouho bude má pozice držena, nebo respektive jak z pozice vystoupit co nejdříve, navíc, když je zítra svátek?

Odesláno

Dobrý večer,

Také mám data od CQG, a svíce se prestaly vykreslovat v 19:15 , ovsem od 22:30 se zase svíce vykreslují, hned první svíce byla dlouhá 20 bodů.

Máte to taky tak, že se vam graf vykresluje?

děkuji. :-)

Odesláno

NavrcL:
komise určitě ne, jen blokovaný margin už nebude intradenní ale denní a pokud na něj nemáš na účtu dost kapitálu tak asi pošlou margincall.

Target a Stoploss zmizly nejspíše proto že byly nastaveny s "denní" platností takže si je budeš muset zadat znovu. Budeš mít ale problém s Gapem který pak často bývá když se jeden den nejede.

Futra by měly startovat buď v 22:30 nebo pak o půlnoci, tak si nařiď budíka a ještě jednou - pozor na gap. Projdi si gapy nejčastěji z pátka 22:15 do půlnoci z neděle na pondělí.
Mezi 23:30 a 23:59:59 se neobchoduje.

Pokud to přežiješ, dej pak vědět jak si to ukočíroval.
Hodně štěstí.

Odesláno

Zdravím Vás,
mohl byste mi prosím poradit? Nerozumím tomu, proč včera, když se zavíralo v 19:00 a dnes je v US svátek se NQ znovu rozjelo ve 22:30??????? Způsobilo mi to velké problémy a na místo PT, který nastal v 19h pouze BE ve 22:30 díky té 20ti bodové svíčce(?). Neměl jsem uzavřenou pozici, ale vědět, že NQ znovu zahájí ve 22:30, stalo by se tak včas. Rád bych tomu porozuměl, abych to příště předvídal. Kde najdu tyto aktualní obchodní hodiny?? Mockrát děkuji za odpověď!!!

Odesláno

Dobrý den,
může mi někdo objasnit následující věc,obchodní hodiny skončily 3.7 v 19:15 burza zavřela kvůli dnešnímu svátku.kdy se neobchoduje a měla se rozjet až ve čtvrtek,ale včera ve 22:30 se grafy rozhýbaly a stále se vykreslují i teď.Byl jsem v pozici,protože jsem to nevěděl a ta se zavřela včera právě v těch 22:30( graf se hnul o více než 20bodů na NQ dolů) jak je to možné???

Jak je to tedy s obchodními hodinami,mám v tom chaoz?

Díky za odpověd

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...