Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

úterý: RTH bez tradu, cena udělala velmi zajímavý pohyb na globexu, pak přišla 2. fáze aukčního procesu - stopka - a trh začal vytvářet value. měl jsem celkem nesmyslný vstup, viz. screeny a příslušné stránky fóra. Potenciál měl pouze test BOP v 9:30..

18319

• Odpovědí 395
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

gumaczek: Dufam ze v tomto budes pokracovat pretoze takouto pracou dosiahnes vela. Tu mas trocha motivacie dufam ze to admin nevyhodi pretoze by si to mali novy neskuseni tradery pustat kazde rano http://www.youtube.com/watch?v=FFRNlmyhcuE

18320

Odesláno

gumaczek Napsal:
-------------------------------------------------------
> další dva setupy:
> 1. test BOP, velmi silné odmítnutí, netuším jak
> zobchodovat
> 2. test HVN premarketu v RTH, tam už bych se asi
> chytil :-)
Ja som v ten den videl ako obchod rejection 79.25 mozes sem dat footprint?
2. test HVN pre mna to nebol setup je tam len two sided trading a je to vidiet aj na footprinte ziadny nastup buyers.

Odesláno

a poslední trade - test mature HVN. amoniak: vím, že ty to obchoduješ, pamatuju se někdy v prosinci jsi takovýto HVN shortoval. Byl jsi i teď v pátek u toho? popíšeš popř. vstup, popř. edge, jakou jsi cítil?

18328

Odesláno

V patek jsem dotoho nevlezl na 1273-1275... IBP + KRA- hvn ...a jak je videt tak jsem mel...ale planoval jsem vstoupit long na 1276 se SL na 1273, ale musel jsem odejit hodinu drive nez se trh vratil do teto cenove urovne.
Drzim short ve zlate od 1655 ze ctvrtka.

• Vytvořit...