Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Odstrašující příklad neúspěšného obchodníka

Doporučené příspěvky

Odesláno

yax:
Co je špatného na tom, poukázat na nějakou (třeba jen zdánlivou) nesrovnalost? Taky jsem to udělal, Kurdebele mi slušně odpověděl, dokonce jsem byl pochválen za všímavost :) a buď budu jeho vysvětlení považovat za věrohodné, nebo nebudu.
Máte pravdu, že debata sklouzla někam jinam a přínosné to asi už pro nikoho není.

Odesláno

Vzhledem k tomu, že neobchoduju indexy, tak bezprostředně neposunulo. Ale dozvěděl jsem se věci, o kterých jsem nic netušil (třeba že existuje Time & Sales), takže vlastně posunulo. Navíc jsem se znovu přesvědčil, že je potřeba předkládané pravdy kriticky zkoumat. A v neposlední řadě jsem si doplnil obraz některých diskutujících.
Ono je těžko říct, co vás kam posune nebo neposune. Času mám relativně dost.

Odesláno

Vyhlašuji soutěž pro začínající a tápající človíčky,komu se dnes podaří chytit dno na E mini Nasdaq SEP.Od včera to spadlo už velmi dost,mohlo by to jít chytit.Připravte se psychicky na případnou celkovou ztrátu 150 Usd a nastavte si v bracket traderu stop loss na 8 ticku.Pokud půjdete po vstupu do ztráty,nečekejte zoufale až Vás to vykopne,ale 4 ticky až 5 ticků nekompromisně zavírejte close position.Teoreticky pokud vše půjde úplně špatně,máte na vystřílení asi 6 pokusů než příjdete o celých 150 Usd.Věřím,že nebudou všechny vstupy ztrátové a večer na zavíračku budete alespoň na nule.Pokud budete v zisku 8 ticků,tak překliknete stop loss na 2 ticky v plusu.Ziskové vstupy v žádném případě nezavírat!!!!!!!!! Ať Vás ani nenapadne ve ztrátě přidávat kontrakty.Další kontrakt přidejte až budete 10 bodů v plusu.

Hodně štěstí a napište mi seriozní výsledky,které Vám neprodleně zkritizuju.

Odesláno

Kurdbelle: zaujimavy podnet, konecne konkretna diskusia, prosim nic nevymazavat!

inak na 1h grafe je krasny flip na 2219, moze byt zaujimave teraz sa pokusit nakupit limitom za 2219 - 2220

• Vytvořit...