Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 60
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Odesláno

to kviido
no já vcelku nic, ale grizzli psal, že MTčko nechce..je ale fakt, že MT není uživatelsky tak příjemné jako VT, má oproti němu jistě spoustu možností, ale ty já osobně nevyužiju

Odesláno

tak ještě jednou k Dukas... v diskuzi o spolehlivosti brokerů jsem si přečetla, že " .....se nebudu bavit o brokerech typu dukaskopy a jim podobny kde je kvalita vykoupena vysokym vkladem"...tzn., že se asi něco změnilo, protože minimální vklad je u Dukas 1000 USD a umožňují obchodovat i mikroloty (tedy 0,01), ta platforma se mi zdá dobrá, dost untuitivní, vše potřebné jsem nastavila a zvládla bez nějakých nápověd..tzn. zvládne to každý :-)

Odesláno

grizzlli-zdravím,můžeš poradit ,nebo někdo jiný ,jakým způsobem se ten výběr provádí ? ,před časem jsem u Cms založil účet a potřebuju zrušit ,mezitím jsem ale změnil banku ,takže potřebuju poslat na jiný účet než z kterého jsem posílal ,Díky.

Odesláno

To [bold]nohavica[/bold]:
Pokud si zmenil ucet, tak napis do cms, ze chces zmenit ucet (vc. cisla noveho uctu-musi byt samozrejme na tve jmeno atd...), ktery si u tve osoby vedou, pockej az ti to zmeni, a pak proved prevod.

To [bold]All[/bold]:
- Zrusit ucet lze u cms do 15.10 do vecera. Staci jim napsat na optout@cmsfx.co.uk s tim, ze rusite ucet a chcete prevezt penize zpet na vas bank. ucet.

- Co malo vim, tak forex.com nikdy nepatril k prednim/renomovanym fx brokerum. Neni tedy duvod tam prechazet, zvlast kdyz jsou dnes jiz dostupne vyrazne kvalitnejsi volby.

- Jinak u Dukase je min vklad 1000USD/EUR ... a mozno obchodovat miniloty, resp. 10.000 jednotek meny, paka 100:1, vic k zalozeni uctu je tu na foru rozebrano. Jednani profi, platforma jeste lepsi, ceny a spready vyborne, exekuce perfektni. Doporucuju vyuzit jako IB pro Dukase Triquetra Financial group - www.triquetrafg.com/index.php , kterou spoluzakladal legendarni [bold]Sid [/bold] (podpora od nich je v CZ).

- Co se tyce zakladni platformy Dukase (Jforex) vs MT4 indikatory a strategie, tak je mozne vyuzit schopnosti Jforex prekonvertovat otevrenou strategii/indi v MT4/5 do javy/c++, resp. do jazyku, kteremu Jforex rozumi, nebo vyuzit "premosteni" komunikace mezi Jforex a MT4/5 (kdy v MT4 vam jede indi/EA a kdyz hodi signal, tak se preposle do Jforex a pres platformu Dukase do trhu ... vice na www.dukascopy.com/swiss/english/forex/jforex/third-party-solutions/mt4-jforex_bridge/ - predem rikam, ze ani jedno jsem osobne nezkousel, protoze je pro me jednodussi psat AOS primo v jave, kterou spolu s C++ Jforex primo podporuje...

Vsem preju fajn den a at se dari obchody!

l.

• Vytvořit...