Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

To, čo v Sierre nazývajú Extending Rectangle, mi už dlhšie chýba v Ninjovi.

V NT 6.5 je síce možné upravovať hrúbku a samozrejme farbu nekonečnej čiary, bohužiaľ jej nie je možné nejako percentuálne nastaviť priehľadnosť - keby bolo, je to vyriešené.

Odesláno

Super informace. Bohuzel vetsina traderu zde pracuje s Ninjou a tak asi nebude moc o cem diskutovat. Mit pod sebou 2 trhy a stejne je zoomovat je neskutecna vyhoda a pokud trader vi co v nich hledat tak ma edge jako Brno - viz intermarket analyza.

focus

• 4 months later...
Odesláno

Zdravim.Mohl by mi někdo poradit jak uzamknout/uložit všechny 4 grafy(YM+ES, TF+NQ).Nastaveni jsem provedl tak jak bylo prezentovano-vše šlo hladce.Zavřel jsem Sierru-otevřel ji,chtel jsem načíst znovu grafy a ejhle ES,NQ chyběli + zakreslene S/R urovně.Vyzkoušle jsem snad vsechny varianty uloženi,nastaveni.
Moc děkuji za připadnou radu.

• 2 týdny později...
Odesláno

Weedy:

Nejsem si jistý, ale vždy při zavírání Sierry se mě to zeptá SaveAll?. Vždy dávám YES. Všechny malůvky mi zůstávájí. Taky jsi možná zapoměl uložit nastavení grafu (F6>SaveAll)

• 9 months later...
Odesláno

Prosím o radu,

V Sierre jsem si nastavil okna pod sebe jak popisuje Petr, akorát nemají grafy stejnou velikost. Jeden graf ( YM ) zabírá více místa než graf pod ním. Nevíte někdo jak nastavit aby měli grafy stejnou ,,výšku"? Díky

• Vytvořit...