Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Sentrix momentálně nemám nic otevřené. Tento měsíc jsem sice téměř denně vstupoval intradeně do gapů, ale v sezóně jsem byl jen v kakau, o čemž píši na předchozí stránce. Nějaký výběr ke sledování mám, to podle MRCi. Přikládám fotku. Ostatně v TradeMineru lze testovat i vstupy již vybraných komodit, tam asi začnu. P.

18305

• Odpovědí 375
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

případný výběr má tolik hodnocení, že jsem to snímkoval na 3x a stejně to ještě není vše. Největší problém bude stanovit kritéria výběru. Je důležitější zisk nebo nízký drawdown, nebo snad RRR???? P.

18307

18308

18309

Odesláno

PetrPavel:
U seasonalfuturescharts stojí roční licence tuším 150 dolarů. Jestli je Trade Miner "na furt", tak není drahý a zdá se, že umí spoustu věcí. Odkud bere TradeMiner data? Dá se používat úplně samostatně? Neexistuje taky ve variantě pro spready?
Díky za odpověď.

Odesláno

paja1:

NA strankach se chlubi, ze data jsou uchovavana v nejake 3D cube (jejich technologie), ktera obsahuje zaznamy az 20 let zpet. Pravdepodobne to bude extrakt z TNT. Jedna se o Java aplikaci, tudiz se da pouzivat uplne samostatne. Ve variante pro spready zatim neexistuje.

Sentrix

Odesláno

Sentrix nevím jak to myslíš??? jestli ten graf sezonosti, tak je to jak na výšeuvedených obrázcích. Víc jsem zatím nenašel. znázorňuje to tři grafy uvedené vpravo na straně. Na který se klikne, ten se zobrazí dole.
P

Odesláno

Sentrix asi je ještě brzy hodnotit, ale dojem mám docela dobrý. Ano takovou mám představu, ten TradeMiner použít jako nástroj k vyhledání, čemu se věnovat, zkontroluji to s MRCi, a rovněž s Williamsovým forecastem pro rok 2012 a pak budu v TnT čekat na pattern. teď mi to ukazuje na prodej decembrového kontraktu Jenu s win=100% za 15 let, mám pocit, že to souhlasí i s tím williamsem a MRCi. Podle TM je termín 25.1. - 22.2.;......MRCi vpodstatě totéž 23.1. - 21.2. jen jde o březnový kontrakt. pozoruhodný je průběh sezony v TnT, kde je sezona vykreslena jako býčí (mar. kontrakt) přikládám fotku TradeMiner, ale je to lepené a zbytečně pracné, příště se spíš jen zmíním Dobré obchody P

18315

Odesláno

PetrPavel:
Screeny sem davat nemusis, staci jen informace. Cim si vysvetlujes, ze v TNT je sezona vykreslena presne naopak? Sam mam obcas problem s nacitanim dat v TNT ale toto se mi jeste nestalo.

Sentrix

• Vytvořit...