Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravim,
jelikoz obchoduju pres IB spready s napetim jsem cekala na dnesni clanek, bohuzel info o tom, jak je to se spready tu postradam :-( Ze sve Nokie jsem zkousela pristup pres uvedenou web stranku, ale vysledek byl natolik zalostny, ze jsem pouzivani tohoto nastroje od IB zatim uplne zavrhla a radeji investovala do netbooku. Neni sice tak maly jaky mobil, ale zobrazim si platformu, ve ktere vidim, co potrebuju. Nabizi tedy iphone lepsi aplikaci??
Predem diky za odpoved.

Odesláno

Zdravím,
to jsem z mobilní aplikace IB trochu zklamaný. začínám obchodovat spready a z červnového kurzu Finančníka jsem měl dojem, že se spready dají celkem pohodlně zkontrolovat a případně uzavřít přes mobil.
Hezký večer

Odesláno

Ahoj,
ke kontrole pozice, případné úpravě příkazů nebo uzavření pozice je iTWS naprosto dostačující. Často přes tuto aplikaci na konci obchodní seance kontroluji otevřené pozice či "visící" příkazy nebo pozice uzavírám. Používám ji od té doby co je k dispozici na App store a jsem s ní naprosto spokojen. Občas se stane, že přestane stahovat aktuální data a je potřeba se znovu přihlásit. Ale nevím jestli to není mobilním připojením.

AP

• 2 months later...
Odesláno

Zdravím všechny,
Nezkouseli jste nekdo obchodovat pres mobilni telefon s pomoci funkce vzdalene spravy pracovni plochy. Dnes pri procitani recenzi mob. telefonů jsem narazil na to, ze telefony s windows mobile tuto funkci maji. Pochopil jsem to tak, ze se odkudkoliv pres internet spojim se svym PC a muzu ho na dalku "ovladat" tudiz i zapnout TWS a exekuovat prikazy coz by vyresilo absenci combo prikazu v tws mobile verzi.

Ma s tim nekdo raelne zkusenosti?? Mne se to jevi jako docela zajimava varianta.

• 2 týdny později...
  • Vytvořit...