Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Až doteraz som bol pre účel mobilného opčného obchodovania rozhodnutý pre HTC, ale zrejme to prehodnotím :) Zaujímalo by ma, či je v iSwim po prihlásení v ľubovoľnej chvíli niekde dostupná informácia, či sme na sim alebo live účte, tak ako v thinkDesktop? A v opčnom reťazci, zrejme určite ide zobraziť aj ďalšie stĺpce na jednotlivých strikes (napr. delty)?

Nie som veľkým fanúšíkom iPhone, ale účel svätí prostriedky. Vďaka za inšpiráciu.

Odesláno

iPhone je z hlediska užitné hodnoty neporazitelný telefon. A to nemluvím o kvalitě hardwaru jako takového. Můj iPhone je pod permanentním tlakem - denně mnohokrát spouštěné aplikace od TOS, IB, DUKASCOPY, OptionXpress, navigace, emaily atd. atd. a ten telefon šlape bez zaváhání.

Odesláno

lidičky do dnes mě mrzí, že jsem si místo iPhone vybral HTC TP2. Neříkám, že iPhone je grál, ale po praktických zkušenostech s WINDOWS ... Telefon běží "celkem" slušně, dokud nezačnete instalovat aplikace (Garmin, slovniky apod). Žádnou havěť, prostě užitečné věci. Z toho vyplývá otázka: k čemu mi je telefon, do kterého si tyto programy nemůžu nainstalovat a stabilně jej používat? Pokud to myslíte s tradingem na mobilních počítačích vážně, zvolte stabilitu a tou je řešení Apple a já vám budu tiše závidět :) (tu)

• Vytvořit...