Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• 1 month later...
  • 3 týdny později...
Odesláno

Asanace: trosku prehnana reakce, nemyslite, respektive hodne neadekvatni:)

Krakra: vse je jiz davno vyreseno, domluvil jsem se prostrednictvim sve bankerky s centralou CSOB a oni dale s US bankou, pristoupil jsem na storno platby - kurzovy rozdil - poplatky, takze jsem na nicem netratil a nula od nuly posla. JP morgan diky sve chybe a kurzovemu rozdilu tak prisel o necelych 20 000 Kc:))))))))))))

taky jsem, kdybych se na to dival hodne prisne, mohl zazalovat JP morgan z utrpeni psychicke ujmy v dusledku prijmu tak velke financni castky, verim tomu, ze v americe by tohle bez problemu bylo zalovatelne, ale myslel jsem to spise jako vtip, nehonim vse do dusledku :D

Odesláno

Krakra: mimochodem, pokud mate CMS, mohu se zeptat, nezaznamenal jste taky problem se zalogovanim ode dneska od vecera do VTcka? nejde to ani za boha a jakakoliv cms stranka nebo forum take ne.........doufam, ze to brzy nahodi, vzdycky jsem celkem nervozni z toho

Odesláno

Krakra: diky, uz je to ok, resil jsem to s podporou a pry nejaky vetsi vypadek, dnes rano to vse jde, akorat na grafech to ukazuje velkej gap, pac po dobu vypadku se nevykreslily svicky:)

proc jste zrusil CMS?

Odesláno

To AndrewD:
Mě CMS, hlásí pořád to samé, nemyslím si že to je tím že už tam nemám kapitál.
CMS jsem zrušil protože jsem potřeboval fixní spready, a CMS je dokázalo brutálně roztáhnout.

• 2 týdny později...
Odesláno

Máte někdo zkušenosti s výběrem u CMS na VISA kartu? Jak dlouho to trvá? Když jsem tam posílal prachy, bylo to tam za 5 minut. Zpátky po třech dnech od žádosti prachy nikde nejsou. Na účtě u CMS mi je ale odečetli.

Odesláno

Cave Napsal:
-------------------------------------------------------
> Máte někdo zkušenosti s výběrem u CMS na VISA
> kartu? Jak dlouho to trvá? Když jsem tam posílal
> prachy, bylo to tam za 5 minut. Zpátky po třech
> dnech od žádosti prachy nikde nejsou. Na účtě u
> CMS mi je ale odečetli.

Už to došlo. Trvalo to 4 dny.

• Vytvořit...