Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• 2 months later...
  • Odpovědí 188
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

• 1 month later...
Odesláno

Standby,
omlouvám se, vůbec jsem si nevšiml, že tu mám dotaz. Dvojité vrcholy sleduju na 1H grafech a delších. V souvislosti s nimi, pak sleduji i divergence indikátorů.
Adraj

Odesláno

To Standby

Ja som dvojité vrcholy aj dná sledoval na viacerích grafoch ale vysledky neboli nič moc . Myslím si že vo vlakne indikatory a obchodní systemy najdeš najme od Sida lepšie nastroje TA ako tieto.
Roman ;)

Odesláno

To xJohn,
dvojitý vrchol/ dno (sem řadím i formaci 1-2-3), hlava a ramena, trojúhelník, vlajka
supporty a rezistence, Fibo úrovně

To rbitter,
každému vyhovuje něco jiného. Já se podle formací snažím jednak odhadnout kam trh půjde a jednak pokračování trendu (průraz vlajky je skvělá věc). Nicméně tyhle formace neobchoduji nijak zásadově, musí se mi tvar "líbit".
Jinak preferuji mechanicky obchodovaný systém podle indikátorů.

Odesláno

To xJohn: podivej se sem www.financnik.cz/art/manual/komodity-dvojity-vrchol.html pokud by jsi chtěl víc info tak mi napiš na timd@seznam.cz

To TiborFX: market facilitaion index pokud není v tvé platformě tak si jej budeš muset doprogramovat pokud to tvá plattforma umožnuje. přikládám kód z VT

_MFI:= (H-L)/volume;

Efficiency:= If(_MFI > ref(_MFI,-1), 1,
If(_MFI If(_MFI = Ref(_MFI,-1), 0, 0)));

PlotEfficiency:= If(PlotChoice=0, Efficiency, null);
{
Where:
+1 = increase
-1 = decrease
0 = unchanged
}

_MFC:= If(Volume > Ref(Volume,-1), If(_MFI > Ref(_MFI,-1), 1,
If(_MFI If(Volume Ref(_MFI,-1), 3,
If(_MFI
PlotMFC:= if(PlotChoice=1, _MFC, null);

{
Where:
1 = + Volume, + _MFI
2 = + Volume, - _MFI
3 = - Volume, + _MFI
4 = - Volume, - _MFI
}

PlusVolumePlusMFI:= if(PlotChoice=2 AND _MFC=1, Volume, null);
PlusVolumeMinusMFI:= if(PlotChoice=2 AND _MFC=2, Volume, null);
MinusVolumePlusMFI:= if(PlotChoice=2 AND _MFC=3, Volume, null);
MinusVolumeMinusMFI:= if(PlotChoice=2 AND _MFC=4, Volume, null);

{Where:
PlusVolumePlusMFI = Green bar -> Green Color
PlusVolumeMinusMFI = Squat bar -> Red Color
MinusVolumePlusMFI = Fake bar -> Dark Grey Color
MinusVolumeMinusMFI = Fade bar -> Blue Color
} budeš se stím muset kapánek servat. DavidF

Odesláno

To timd :
ale ano lustil :) tiez som sa nechakl pekne napalit :) Ale obchodoval som si svoje. To ze mas nejaky funkcni system neznamena ze nehladas nieco este funkcnejsie a nove . Ucis sa cely zivot. AOS ma ale jednoznacne neoslovil a to som sa mu uz za svoju obchodnicku karieru pokusal prist na chut po druhy krat. Ja som zakotvil na TA ale to uz bolo davno.

Odesláno

TO pacho: souhlasím, pořád se je co učit a pokdu to člověka baví tak není co řešit. Já s velkou oblibou zkoumám AAOS a scripty z VT fóra. není dan to podívat se jak tu samu věc řeší jiní. DavidF

• Vytvořit...