Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím.

prosím o radu, jak spojit IB TWS s platformou NJ. Dle návodu na stránkách NJ se má po kliknutí na Tools-Accound Connections otevřít tabulka, kde by bylo možno Conection Manager s možností po stisknutí add vyplnit port IB (7496).

Mě se tam objevuje pouze tabulka Account Connection Set Up a následně pouze těch přednastavených sedm Providerů.

Mohlo by to být tím, že nemám placenou variantu Ninji?

Mám u IB úplně nový účet, ještě nenafundovaný, (peníze jsou někde na cestě) a s ovládáním TWS tvrdě bojuji.

Děkuju. Miloš

• 2 týdny později...
  • Odpovědí 63
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Zdravím všechny tradery. Prosím o radu jak vyřešit tento problém. Mám účet u IB a pro zobrazování grafů používám NT. V mém notebooku vše funguje ( operační s. XP), ale na mém stolním počítači ( vista 64bit ) mně pří načítání trhu TF vyskakuje tahle hláška. A je zajímavý, že ostatní trhy ( NQ,YM,ES se načítají v pořádku) Trh TF mám u IB povolen( viz. screen). zkoušel jsem přeinstalovat NT, ale bez výsledku. Předem děkuji za radu a přeji hodně úspěšných obchodů. Petr

13292

• 3 týdny později...
  • 2 týdny později...
Odesláno

Zdravím,
vkládám odpověď na prní příspěvek. Třeba se to někomu bude hodit.
Problém při spojování IB s NT, kdy v tabulce Account Connections bylo jen několik málo firem a zrovna IB ne, jsem vyřešil dotazem do NT.Obratem si vyžádali můj License Key a ihned poslali místo něho jiný.
Po vložení a restartu se objevil celý, plnohodnotný seznam providerů, včetně IB.
Pak už jen klasické donastavení a bylo po problému.

Miloš

• 2 months later...
Odesláno

Zdravim MU35,
taktiež by som chcel prepojiť NinjaTrader s IB, avšak zo supportu NT mi napisali,že to nieje zadarmo..že je to možné,keď mám predplatený/kúpený NT?
Má s tým niekto skúsenosti..?
Vďaka..

• 4 týdny později...
Odesláno

ahoj,
mozna se bude muj dotaz zdat trochu usmevny ale potrebuju mit jasno:
mam zalozeny ucet u IB (+ objednany data) a stazenou platformu NT 6.5 (free). Planuju papertrading.
otazka: k cemu vlastne slouzi TWS??? I kdyz jsem se koukal na TWS video tutorial, tak nejak porad nevim k cemu to vlastne potrebuju.
dik
pajus

Odesláno

pajus kucera,
TWS je platforma ako NT(inak skus pomalicky prejst na NT 7),trochu inak koncipovaná a k čomu slúži je dufam jasné...k obchodovaniu ako Ninja...len človek sa musi pomaličky do toho dostať... :)
Inak neodporučam obchodovať live,pokial niesu určité veci ozrejmené.
Držím palce

• 2 týdny později...
Odesláno

Ahoj,
chystám se během týdne založit účet u IB a rád bych to měl propojený s NT. Nemůžu tu ale nikde najít návod, jak se to propojuje, případně jak a kde nastavuju, jestli chci jet ještě paper, nebo už real? To je někde v TWS? Nebo jsou to dvě různá připojení v Ninjovi?

Předem díky a ať Vám obchody jdou!

Jirka

Odesláno

to Jirka:
ja jsem zakladal ucet asi pred mesicem ...postup je celkem dost dlouhej a uz skoro ani nevim, kdy, co a kde nastavit ... co muzu poradit: projdi si podrobne postupy a videa na financnikovi a taky na IB/NT ... ono te to bude v podstate navadet.
Konecny propojeni s NT udelas az po schvaleni uctu u IB. Stahni si NT a pri 1. rozbaleni delej co po tobe chtej.
To je tak max, co ti muzu poradit.
Pajus

• 4 týdny později...
Odesláno

To Jirka:
neviem, ci je to pre Teba esteaktualne, ale prikladam link na postup pri prepojení TWS a NT:
www.ninjatrader-support.com/Movies/ConnectionGuides/InteractiveBrokersConnectionGuide/InteractiveBrokersConnectionGuide.htm

popripade:
www.ninjatrader.com/webnew/support_interactivebrokers.htm
(a kliknut na ikonu "Watch video")

Mal by niekto skusenosti, ako vytiahnut historicke data z TWS do NT? (kvoli backtestu)
- predtym som pouzil data od Zen-fire, ale teraz by som to rad mal kedykolvek k dispozicii od IB
Dik.

Michal

• 4 týdny později...
Odesláno

Poraďte prosím.

Jakej je rozdíl, když napojím NT přímo na IB data oproti tomu, když napojím ninju na TWS? Jsou tam nějaký výhody? Nebo proč se vůbec používá napojení na TWS když to jde i přímo přes NT?

• 2 týdny později...
Odesláno

Prosím o radu.
Mám aktivní fundovaný účet na IB. V TWS vše funguje i na simulovaném účtu. Mám NT6,5 Simulating Trading. Provedl jsem nastavení v NT pro připojení s IB. NT 6,5 provede pokus o připojení a vrátí hlášku:
Login failed: IB. Adapter.MessageLoop Nemohlo být vytvořeno žádné připojení,protože cílový počítač je aktivně odmítl 127.0.0.1:7496

Může někdo poradí kde je chyba? Děkuji

• Vytvořit...