Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Samozřejmě :-) ale stahuj pak ty diry manualne abys je doplnil...

...ale faktem je, ze v podstate staci Sierra Charts nastavit pro IB tak, aby jich bylo minimum, coz jsem predtim nevedel.

Treba to nekomu taky pomuze - nastavuje se to v:

Global settings - Date/Trade Service Settings - Service: Interactive Brokers - More Interactive Brokers Settings... - Delay Between Historical Data Request: minimalne 10000 miliseconds

Jak uz bylo v predeslem textu uvedeno, je to z duvodu, ze IB omezuje pozadavky na 60 dotazu/10 minut. Pokud tam mate mensi hodnotu, casto vam v logu vybehne Error code 162, coz je prave prekroceni datoveho limitu. Podrobnosti jsou zde: www.interactivebrokers.com/php/apiUsersGuide/apiguide/api/historical_data_limitations.htm.

Nevim, jak se pak ma chovat Sieera, ale casto tam necha diru za nestazena data a pokracuje dal s dalsimi prijatymi grafy. S popsanym nastavenim sice Sierra stahuje data dele v zavislosti na zvolene casove jednotce stahovanych dat, ale data jsou uplnejsi.

Odesláno

.. akorat zase narazim na to, ze Sierra mi ve Worksheet study do tabulky uvadi data v jinem timeframe, nez mam stazeny data a nez mam zobrazeno na grafu... furt je neco spatne...

Stazeny data mam 5 sec, graf zobrazi maximalne 30 sec a ve Workesheet study je to po 15 min .. a pak se v tom vyznej :-)

Odesláno

Tak worksheet vyreseno - proste je nutne ho nekolikrat otevrit a zavrit a pak zobrazuje spravny timeframe - pravdepodobne si to pamatuje nejake predchozi nastaveni z jineho grafu a z aktualniho grafu si ho vezme az po dalsim zavreni a otevreni Workstudy.
S daty je to horsi, vypada to ze jsou stazena opravdu 30sec i kdyz je stahovani dat nastavene na 5 sec.

Odesláno

Ted nemám Sierru nainstalovanou, ale je mi to divné. Když zavřeš worksheet případně studii (nebo jak se to jmenuje a dáš znovu uložit) a ztavřeš celou Sierru, tak by to mělo po novém otevření pak zobrazit správný timeframe? Nebo to takhle nefunguje?

Odesláno

Ja v sierre taky dlouho nedelal a docela me to prekvapilo, ale uz to slape tak jak ma. Tedy: mam otervreny graf se spustenou studii a jakmile zmenim timeframe, tak se timeframe hned zmeni i ve worksheet studii. Ale prve jsem musel studii nekolikrat vypnout a zapnout, proste si Sierra ve worksheet studii umanula nejaky timeframe a ten nechtela zmenit. Kazdopadne me zmatlo, ze ty data jsou po 30 sec, opravdu je to nastavene na 5 sec. Na obrazku zlute zvyrazneni.

15637

• 7 months later...
Odesláno

Dobrý den, Načítání historických dat ve vzorovém dokumentu TwsDde, na listu Historical Data mě funguje jen pro Akcie, ale ne pro Futures, tam to zamrzne na „PROCESSING“ a v okně Last Error se zobrazeje code: 320 a Message: Error reading request:-'hist' : cause - Invalid DDE Array Request:20111010 18:25:18 GMT Nevíte někdo v čem může být chyba?

17718

• Vytvořit...