Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dekuju za tip. Zkusim to tez a dam vedet. Prosta odinstalace a nova registrace + instalace NT7 problem nevyresila. Na framework se podivam. jinak me ceka downgrade zpet na 6.5...

• Odpovědí 282
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Stále neviem prečo Vám to nefunguje, ale podla tej pripomienky ktorú píše "There is no L1 Replay data available for instrument/date" to znamená, teda mne to píše v prípade keď:

-zadám nejaký trh pre ktorý nie sú data ( pre bežné inštrumenty ako TF atd data sú)
-zadám dátum ktorý pripadá na sobotu alebo nedeľu

A ešte jedna vec. Treba mať správne nastavené veci v menu Ninjatrader a to nasledovne:

Tools - Options - Data - Historical chart data (v ľavo hore) musí byť zaškrtnuté iba posledné políčko.

pri tomto nastevení to už fakt musí ísť.

S pozdravom Ján Belička

Odesláno

Stevo, kanály nastavíte přidáním indikátoru MAEnvelopes (zahrnut v NT7), pro NT 6,5 je to indikátor MA Envelope (pro kanál vytvořený z jednoduchého klouzavého průměru) a nebo TMx Tunell (pro kanál vytvořený z exponenciálního klouzavého průměru).
Indikátory jsou někde v diskuzy, určitě je najdete.

Odesláno

Dobrý den,
úspěšně se mi povedlo přidat demo účet od Zen-Fire do NT, připojím se na external data feed:
File/Connect/ExternalDataFeed
když ale zadám: File/Utilities/DownloadReplayData, tak se mi nepovede, i když vyberu den uprostřed týdne, abych se cíleně vyhnul sobotám a nedělím, u kterých předpokládám, že se neobchoduje, připojit a stáhnout data byť pro jedinný den?
Mám NT 7 betu
Copak dělám asi špatně?
Děkuju předem za reakci
zdravím

Odesláno

Po připojení na external data feed
vyberu
trh TF 3-10
File/Utilities/DownloadReplayData
v menu DownloadReplayData zvolím:
TF 3-10
9.6.2010
L1 i L2
enter

Výsledek:
There is no L1 replay data available for instrument/date.
jako by neexistovala L1 data?

je mi to divný, jelikož stejné hlášení vyvolá NT i pro trh ES 3-10,
zkusil jsem i situaci: kdy vyberu Index místo Defaultu a následně tlačítkem 3tečky vyberu trh např. RUT,
výsledek skončí stejnou hláškou

mám NT7 beta, běžící na w7
předpokládám, že mám asi někde nějak špatně nastavený NT, ale v menu mě nic "nenakoplo" čím by to mohlo být,

zdravím
Honza

Odesláno

.to neb :

přes víkend se mi podařilo stahnout data L1 a L2 pro ES až po červen 2009. je duležite trefit obchodní dny,
vyhnout se statnim svatkum a hlavně když stahuji TF 3-10 nemužu čekat že 9.6 tam budou nějaká data. Kontraktni měsic 03 -10 konči v březnu a 9.6. už se neobchoduje. Ted se dají stýhnout data TF 09-10 protože kontaktní měsíc 06-10 už taky expiroval. Snad jsem vám pomohl ;)

Odesláno

Přidávám můj postřeh :
měl jsem stejný problém s vykreslováním indikátorů, to začalo až hodinu po začátku seance 15:30.
je nutno jak tu bylo zmíněno dříve přepnout v okně grafu (ctrl+f) data series v položce data/session template/ hodnotu na default 24/7 čimž vám vykreslí celý den od rána a indikátory se začnou počítač již v 6.30 ráno
tak snad to někomu pomuže (tu)

Odesláno

a ještě jedna věc mě napadla :)
pokud chcete stahovat starší kontraktní měsíce musíte si je nejdříve navolit v Control center menu Tools / Instrument manager . Příklad vyberu trh ES dám kontraktní měsíc 06-09 a přidat. pak se připojím k downloadu dat a dám datum , ve kterém je raálné že se kontrakt obchodoval tzn. před expirací :)

Odesláno

neb:

už jste dostal přesnou odpověď od vanuatu...jen doplním info o kontraktních měsících viz. www.financnik.cz/forum/read.php?18,25790,143736#msg-143736

PS. udělal jste obvyklou chybu - pořádně jste nevěděl, co vlastně máte stahovat a stahoval jste..tj. je skutečně lepší se první trošku obeznámit s tím, jak co funguje, kdy se roluje, co jaký symbol znamená a posléze teprve začít zkoumat prakticky..

michal

• 4 týdny později...
Odesláno

Zdravím všechny nadějné tradery :-)

Mám problém se spuštěním NT 7. Všechno v pořádku nainstaluju, kliknu na ikonu, zadám licenční číslo (@SIM-F82F-D583-40B1-AE74-B79F-705D-1952) a po několika sekundách se objevuje hláška: Unable to load Ninja Trader vendor dll. Please re-install Ninja Trader: Kontrola zásad u neověřitelného kódu se nezdařila. (Výjimka na základě hodnoty HRESULT; 0x80131402). A tak jsem provedl re-install, jak tato ¨chytrᨠhláška radí a ona si poté vyskočí znovu. Už jsem to zkoušel stáhnout celé znovu, ale situace je pořád stejná. Tuší někdo v čem by mohl být zakopaný pes? Předem děkuju za každou radu :-)

Odesláno

Dobrý den,
nainstaloval jsem Nt 7, vše funguje jak má, až na indikátor Power zones, který jsem se pokusil zkompilovat, ale bohužel mi nefunguje. Může mi někdo prosím poradit?
Předem děkuji

Odesláno

Dobrý den, sleduji trh na replay a jak se vykreslují paterny.CCI se vždy dokreslí až po close úsečky,takže signály jsou o jednu úsečku opožděné,takže až když se dokreslí červená tak se rýsuje patern 0/V short a měl bych vstupovat na close další červené,ale to je trh již zase dál než co ukazují paterny.Je to v Live jinak? Asi to jen zatím špatně chápu. Díky za Vaše objasnění:-)

13705

13706

13707

• Vytvořit...