Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 282
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Obvykle nie som typ ktorý vyrýva, a čo si myslím si väčšinou nechávam pre seba, naučil som sa, že často nestojí za to vôbec začať. Ale po dotaze na fórum, "kde nájdem NT 7 ke stažení" som zostal absolútne ohromený a nedá mi nereagovať :))

Disciplína, Gandalf, disciplína, ber to ako tréning.....

Odesláno

Mám stejný problém jako dynosWCH. Dělám to podle návodu v článku - data si stáhnu, vidím je na disku ve složce. Odpojím se od external data feed. Připojim se na Market Replay Connection. Zvolím si datum, zapnu replay. V control centru si zvolím komoditu a kontraktní měsíc. Data mi do Control Centra normálně nabíhají a akutalizují se.

Otevřu nový graf s tím samým kontraktem a graf se mi zobrazí do dne před tím, než mi běží replay. Např. chci spustit replay 28.4.2010, tak vidím v grafu jenom do 27.4.2010. Graf stojí a nehýbe se.
Zajímavé je, že když posunu ručně ukazatel v Replay někam dál, tak se změní obsah grafu (svíčky se nějakým způsobem zaktualizují ale popisek časové osy zůstane stejný - ten se nehne.
Zkoušel jsem to včera večer asi hodinu, zkoušel jsem různé kontraktní měsíce. Zkoušel jsem 32 bitovou i 64 bitovou verzi Ninja traderu. Nestalo se někomu z vás to samé? Dokázali jste to vyřešit?
Na PC, na kterém jsem to zkoušel mám windows 7 + měl jsem tam nainstalován Ninja 6.5, který jsem neodinstaloval.

Dnes ještě vyzkouším komplet přeinstalovat ono PC včetně windows (dám tam XP) a do čisté instalace nainstalovat pouze Ninju 7 a uvidím, jestli to pomůže.

Každopádně, pokud máte někdo nějakou radu, jak to rozchodit, budu moc vděčný, pokud se o ni podělíte.

Pribinacek

Odesláno

Zdravím Pribináček,

myslím, že preinštalovanie nepomôže. Ja mám presne tento istý problém a mám súčasne inštalovanú 6.5 aj 7. Naviac sa už nemôžem prihlasovať pod tým istým loginom do zen-fire, nutná ďalšia registrácia. Vopred ďakujem za radu.

Otázka: Myslím, že tu už padla: Je možné ťahať viac dní naraz a následne ich prehrávať? Alebo je potrebné ťahať každý deň nové dáta? Ďakujem.

Peter

Odesláno

Při přehrávání se mi začal graf TF zobrazovat až od 15:30 a nevykresloval před zahájením obchodování. Podle Available data L1 Begin a L1 End tam data byla i pro zbytek dne (pravá myš na Replay).
Příčinna proč nešlo graf vykreslit před začátkem obchodování byla v nastavení DataSeries (CTRL-F) v grafu.
Je potřeba změnit v části Data Session template z "Use instrument settings" na "Default 24/7", případně jiné nastavení. Editace času je možná v Tool -> Session Manager

Odesláno

Při přehrávání se mi začal graf TF zobrazovat až od 15:30 a nevykresloval před zahájením obchodování. Podle Available data L1 Begin a L1 End tam data byla i pro zbytek dne (pravá myš na Replay).
Příčinna proč nešlo graf vykreslit před začátkem obchodování byla v nastavení DataSeries (CTRL-F) v grafu.
Je potřeba změnit v části Data Session template z "Use instrument settings" na "Default 24/7", případně jiné nastavení. Editace času je možná v Tool -> Session Manager

Odesláno

Ahoj,
dovolím si přidat svůj postřeh - v článku Petr píše že pří replayi je třeba přeskočit ranní reanci. Povedlo se mi Ninju přemluvit, aby tohle už nebylo třeba. Je třeba nastavit Session na US Equities RTH kde mají obchodní hodiny od 9:30 - 16:00 (UTC -5:00)

Snad to někomu pomůže...

Ondra

Odesláno

Zdravím,
mám pár amatérských dotazů. Jaké tickery má E-mini Russel 2000? ER2? Kdyz si ho najdu pod futures v tabulce, pri pokusu o download napise ze nemam srpavne zadany nazev futuru.
Nebo uz se pouziva ten novy TF rovnou z defaultu?

A další, jak vyberu která data chci zrovna přehrát? A jak tento graf otevřu?

Díky moc

Odesláno

Můžete mi někdo poradit, kde je chyba-vše dělám dle návodu v článku, zobrazí se mi konzole na přehrávání, ale po kliknutí na Play se mi žádné grafy nezobrazují. Když vyberu ve File-New-Chart a nastavím parametry grafu, tak je okno prázdné. Díky.

Odesláno

Nainstaloval jsem sedmičku, ale mam dva problemy:

1) Nezobrazují se mi indikátory, které jsem si nainstaloval do předchozí verze, hlavně tedy všechny BTH, Autoretracement a BacktestHelper.
2) Nefungují mi Templates z předchozí verze, pokud některý chci vybrat, hlásí to: The chart templates requires only '0' data series. Please remove '1' data Series from your chart before loading this chart template

Může někdo poradit ?

• Vytvořit...