Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ďakujem za odpovede,

Petře chcel by som sa ešte opýtať na vykresľovanie úsečiek v týchto alternatívnych grafoch. Rozumiem tomu dobre, že napríklad pri TF RB budem mať vykresľovaný rýchly sled úsečiek pri náhlom náraste ceny a zase pri mŕtvom trhu vykresľovanie jednej úsečky trvá trebárs omnoho dlhšie? Ďakujem.

Peter

• Odpovědí 282
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

zdravím všechny,
zatím jsem si program nestáhnul,ale chci se zeptat jak daleko zpátky se dají data stahovat ?
A ješte nevíte někdo jak z denní historie vystřihnout jen obchodní hodiny u nás 15:30-22.00 ?
dík za jakoukoliv pomoc

Odesláno

Doufám, že už se to tu neřešilo, jsou nějaké problémy se současnou instalací obou verzí? Pouštěl bych vždycky jen jednu, ale nerad bych si instalací verze 7 rozhodil 6.5, kterou používám k live, tak se raději ptám předem.

Odesláno

[ital]prosím nemáte někdo stejný problem jako ja ? připojím se k external data feed a pak chci dát download replay data podle návodu ale napíše mi to : You can't download replay data while you have market replay recorder turned on. PLeas turn it off. zkoušel jsem vypnout a zapnout, reinstalovat, a nic jsem nezapínal. i když mi tam na začátku když jsem to po 1. zapnul ten market replay naskočil ( to okýnko s play, stop atd. ) ale ted to nikde nemam tak nevim co mam vypnout podle nich :-D[/ital]

[ital]File-Disconnect-Market Replay Connection
File-Connect-External Data Feed
a mělo by to fungovat :-) [/ital]

[ital] to je právě to že ja nejsem připojenej k market replay connection píše mi to i když se připojim k external data feed i když nejsem k ničemu připojenej [/ital]

Prosím nevíte někdo co s tím ? :) stále se mi nepodařilo to spustit :(

Odesláno

Len doplním, že v závere marca 2010 sme mali asi o 2 týždne neskôr posunutý čas na letný než USA, teda v tejto perióde treba trhy začať prehrávať od 14:30 (nie 15:30). Exaktné dátumy si zistite - dobrá škola.

Odesláno

Petře díky za tip. Nainstaloval jsem si verzi 7 a vyzkoušel stáhnout data ze včerejšího dne. Vše funguje naprosto bezvadně.
V současné době dělám Paper Trading, ale bohužel z časových důvodů nemohu obchodovat každý den. Replay data jsou tak výbornou formou jak "promeškaný" den doplnit v reálu. Původně jsem kombinoval Paper s Btestem, ale Replay je bezesporu realističtější.

Rád bych se zeptal, jestli je možné stáhnout data i ze starších kontraktních měsíců a nebo je k dispozici pouze aktuální kontraktní měsíc.

Ještě jednou díky :-)

Dan

Odesláno

hooky Napsal:
-------------------------------------------------------
> prosím nemáte někdo stejný problem jako ja ?
> připojím se k external data feed a pak chci dát
> download replay data podle návodu ale napíše mi to
> : You can't download replay data while you have
> market replay recorder turned on. PLeas turn it
> off. zkoušel jsem vypnout a zapnout, reinstalovat,
> a nic jsem nezapínal. i když mi tam na začátku
> když jsem to po 1. zapnul ten market replay
> naskočil ( to okýnko s play, stop atd. ) ale ted
> to nikde nemam tak nevim co mam vypnout podle nich
> :-D
>
> File-Disconnect-Market Replay Connection
> File-Connect-External Data Feed
> a mělo by to fungovat :-)
>
> to je právě to že ja nejsem připojenej k market
> replay connection píše mi to i když se připojim k
> external data feed i když nejsem k ničemu
> připojenej
>
> Prosím nevíte někdo co s tím ? stále se mi
> nepodařilo to spustit

Ahoj,

musíš vypnout automatické nahrávání dat.

Tools - Options - Data, a tam odškrtnout "record for market replay".

Snad jsem ti pomohl.

Odesláno

Zdravim, ak chcem pouzivat NT7 na backtesting pre pozicne obchodovanie, je mozne nejakym sposobom stiahnut aj EOD data - alebo existuje len tu popisovana moznost stahovat data po jednom dni? Je teda potrebne pre EOD pripojit k nejakemu inemu poskytovatelovi dat? Aky free zdroj preferujete?

• Vytvořit...