Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 282
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

takze som si precital celu diskusiu a teraz som zmeteny, niektory pisali ze im tf stare kontraktne mesiace nefunguju ale mali tam problemy so zlym datumoom a kontraktnym mesiacom, takze to mam ze trh TF sa da stiahnut, ale ja robim nejaku chybu? alebo pouzivali data zo zenfire? (ja zatial demo nepouzivam) , a ked som nepochopil diskusiu tak sa obavam ze popisky k povinnym downloadom na ninja traderu (ako www.ninjatrader.com?) asi by som zasa zabil hodku, mozes mi prosim jednoznacnejsie napisat aby som zbytocne nekopal studnu kde neni voda?

daju sa v NJ7 stiahnut TF data (aj starsich kontraktov)? (pripadne link na problem ) vdaka

Odesláno

neviem editovat prispevky tak tu musim mnozit prispevky
ale
po mnohych pokusoch, a aj preinstalcii nt7, a dvojnasobnom precitani fora, mi musi nieco unikat, lebo nejako to nefunguje

je rozdiel medzi TF12-10 a ES12_10 ? lebo hoci davam nacitavat v rovnake dni kontraktneho mesiaca, tak pri TF mi nezobrazi graf a pri ES ano, 18.10. sa mi podarilo zobrazit aj TF ale graf bol nejaky cudny malo volume, v niektory den sa mi podarilo nacitat dokonca soboty TF kde ES nebolo, starsie kontraktne mesiace na ES mi fungovali stahovat aj zobrazovat pri replay, je nejaky problem len s datamy pre TF?? a s NT7? alebo to je take iste aj keby som mal data zo zenfire?

Odesláno

takze, odinstaloval som vsetko, rucne som zmazal z dokumentov, nanovo som naistaloval (na stale ten isty key), nt. bol uplne cisty, nahral/nacital som TF12-10 den 18.10, zobrazilo mi (na vol2000) zopar palicok ani nie na jednu stranu, akoby v ten den sa to obchodovalo vo velmy nizkych vol, nacital/nahral es12-10 den 18.10. to mi ukazalo celkom normalne , potom som si nahral opat z kazdeho tyzna po jednom dni z celeho kontraktneho mesiaca TF, ES som si nahral iba 15, ale hned som videl rozdiel v downloade, mi to stahovalo es , niekolko minut, predtim pri tf to bolo za niekolko sekund, ked som to isiel repleyovat, tak pri presune (go to datum) mi stale vyhadzovalo chybu ze ma nepusti iba od 18.10 (nieco ze zadavam datum ked este data neexistovali). restart NT. znova som dal nacitat starsie datumy, ale uz my ich zobrazilo, ale pri TF znova ako keby sa vobec neobchodovali niektore datumy mali na 2000vol iba jednu sviecku, v lepsich pripadoch to bolo cca 20sviecok za celu dennu seansu, to iste s datami zo starsieho kontraktu tf 9_10, ziadne vol, pri es mi starsie dni zobrazilo , ale zdalo sa to ok vol2000.
skuste to prosim niekto napr s tf12-10 den18.10 ci to je aj uvas ci to je ok? lebo ja uz fakt neviem

Odesláno

problem je hlavne v tom ze indikatori cci14,50 a EMA 34,204 sa zacnu vykreslovat az po relativne dost dlhej dobe vzhladom na velkost grafu TF pri vol2000, preto som myslel ze je niekde problem.
(nemozem podla indikatorov obchodovat od zaciatku seansy)

Odesláno

lucifer:

NT7 by měl automaticky natáhnout i předchozí den, případně když se možná připojíte na zen-fire a načtete si předchozí den na hist. grafu...jinak já osobně s žádným GO TO DATE atd. při replayi nešibuju a pouze otevřu graf a až v tom replay panelu si přejíždím posuvníkem kam chci...taky je důležité mít session template nastavenu na 24/7..

michal

Odesláno

jinak vlastně není ani problém si přímo v replayi natáhnout více dní, aby jich na sebe více navazovalo a indi se vykreslvaly ok...

PS. myslím taky, že se možná až zbytečně moc ptáte a málo zkoušíte a hledáte..věřte, že v tradingu budete čelit daleko náročnějším a složitějším věcem než je replay v ninja traderovi..

michal

Odesláno

hm... ale aj tak vdaka za uistenia a nasmerovania
zaciatky su tazke a hlavne ked sa clovek zasekne na nejakom malichernom (pre niekoho) detajle a ho to trocha znechucuje, mam trocha problem sa prehrabat vsetkym info vo fore, tak ma nuti stale sa pytat, ale susim to trocha viac obskusat a potom sa pytat, a tu vec s 24/7 nejako skusim vyriesit (24/7 som mal prednastavene , ale mne tam zobrazuje prazdny priestor a do predchadzajuceho dna ma nepusti, aj namiesto nedele a soboty tam nic nema, ale to tusim pisalo aj v clanku, tak asi to nastavenie je pre zenfire ucet, ale otestujem to este) (inac ten problem sa odstranil s nezobrazovanim starych kontraktov pri tom kompletnom delete!)
vdaka za pomoc (tu)

Odesláno

Andrys,
ahoj vypadá to že máme stejný problém,už si to vyřešíla?Já jsem backtestoval data ze semináře,tak jsem se tomu zatím nevěnoval,ale když se ten problém s otevíráním grafů objevil,tak jsem NT7 nainstaloval na jiné PC a také to nešlo,nechce se mi moc smáznout vše,natahal jsem si docela dost dat do replay,ale pokud to pomůže,tak to smáznu:-)
Jarda

• Vytvořit...