Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

[bold]Albeon[/bold]
Kde prosimta zmenim ten stav na 27/4 aby som videl aj pohyb grafu pocas celych 24 hodin. K tomu to sluzi ak som dobre pochopil

Este sa chcem opytat jednu vec,
na PC som si otvoril poziciu v NT. a rovnako mam nahrany NT aj v NOTEBOOKO, ale tam ked som sa prihlasil, neukazovalo mi ze som nieco kupil. Proste na pc mi ukazovalo otvorenu poziciu, ale na notebooko s tym istym kontom, mi ziadnu otvorenu poziciu neukazalo.
Je to normalne?

Ked som donedavna skusal MT4, tak tam ci som sa prihlasil cez PC, alebo NOTEBOOK, ukazalo mi ze poziciu mam otvorenu.

Dakujem
Lukas

• Odpovědí 282
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

M20artas,díky za odpovědˇ. Zdravím, dva měsíce backtestuji na ninja pomocí replay, ale od minulého tydne mi nejde otevřít graf. Pokud dám File,New,Chart tak v tabulce Data series je End date šedivé políčko, vždy o den nižší datum než mám stažená data v replay a nejde přepsat takže, se mi graf neotevře.Data mám stažená i správný kontraktní měsíc. Nainstaloval jsem Ninju znovu,ale je to to samé. Jarda

13953

Odesláno

Ahoj,
cestuji po zahranici a obcas se pripojuji z jinych mist a routeru na internet, kde pomoci ninjatraderu stahuji historicka data pres External Data Feed.
Asi pred tydnem se prestaly data stahovat [asi mesic fungoval z jednoho mista pripojeni], tak jsem prochazel diskuze a nenasel reseni - preinstaloval jsem NJ 7 na nejnovejsi verzi a potom External Data Feed opet fungoval.
Nyni jsem opet na jinem miste a mam stejny problem -pripojim se na External, ale nemuzu stahnout Market Replay Data
[hlaska: Error on downloading replay data:Connection to data server is busy or not available right now. Please try it again. ] ani nemuzu otevrit zadny graf, ktery nemam ulozeny v historii.
Zkratka, External Data Feed mne nefunguje, i kdyz jsem na nej pripojen, a korektne oteviram data [spravne nastaveny konkraktni mesice]

Moc dekuji za pomoc, protoze fakt netusim v cem by mohl byt problem.

Odesláno

Dobrý den Mám problém s NT7. Nenašel jsem tady stejný případ tak prosím o radu. Používal jsem NT6.5 Který mě přestal tahat živá data ze Zen Fire v době, kdy přestalo být možné se registrovat na jednom počítači na více emailů. To jsem přežíl protože mě v něm zůstaly nataženy dvě kontraktní období , na kterých jsem si testoval účinnost jednotlivých strategií. Teď jsem se rozhodl pro NT7. Instalace proběhla ok. Heslo přišlo, zadal jsem ho, asi ok. Ale kdykoliv spustím NT7 tak to na mě vyhodí 3 cedulky s různými negativními zvuky (ty mě tady bohužél nejdou zobrazit.) Následně se NT7 otevře, a mohu pokračovat dle http://www.financnik.cz/komodity/recenze-sw/ninjatrader7-replay.html. Vše bych řekl že je ok, dokonce stažený den se objeví v adresáři "ninjja trader 7/db/data". Jsou tam 2. soubory (nt2 = 11MB a ntm=4,7MB), Tkže předpokládám že den je staženej a plnej. Pokud postupuji dále dle uvedené adresy, tak vše ok, akorát když otevřu požadovanej graf, tak se nic nevykreslí, ani když ho posunu do doby s větší volatilitou. Přehrávací okno sice mám, jde nastavit i pustit, ale graf je prostě prázdnej. (jako by program přehrával nějakej prázdnej soubor. Už nevím co mám dělat. Vše jsem přeinstaloval, znova nastavil a nic. Možná budou problém ty tři cedulky zkoušel jsem to překládat, ale mevím tomu hlavu patu. Nebo to souvisí s tím, že v PC mám ještě stále NT6.5 ? Poraťe prosím. Díky Tomáš

13990

Odesláno

No Takže se omlouvám a prosím administrátora o odmazání prvních dvou příspšvků a tohoto, abych tady v tom nedělal nepřehledno. nevím jak se to mohlo stát. Asi tím že jsem se snažil vkládat obrázky mezi text a ne až nakonec. Omlouvám se Tomáš

Odesláno

Nemas zafixovanou cenu? Tzn. nemas vpravo nahore nad cenou (Y osa vpravo) zobrazene pismeno "F"? pokud ano, tak na nej tukni a mas po problemu.
Ty zpravy si hod do Google prekladace. Pokud nechces at se ti zobrazuji, tak zatrhni to nad tim OK.

Odesláno

Ahoj
to hanslama.
Díka za radu, ale tímto to nebude. nadruhou stranu jsi mi vyřešil můj druhý problém, jal zafixovat osu Y.
Zřídil jsem si připojení na Zen Fire, a živá zpožděná data již pěkně vykreslují graf. Oproti NT6.5 však nejde přímo nastavit, od kdy má být graf vykreslován, nebo zobrazit starší kontraktní měsíce. Vždy to nabízí aktuální kontraktní období například teď NQ 12-10 a to mě ho ještě kreslí od doby, kdy jsem si zřídil připojení +-. Já ale chci třeba např. NQ 06-09 a to tam na výběr není. Pokud zadám to co je na výběr a přepíšu to tak se to neztáhne a graf je prázdnej. Takže nevím. Na starší kontr. měsíce asi musím využít hist. data Zen Fire.
Pokud chci využít historická data nabízená v Zen Fire dle návodu, tak stáhnout se je povede dle návodu tady na servru, ale při přehrávání se v grafu zobrazí úplně něco jiného a nic es nehejbe, jakoby přehrávač a graf spolu nesouvisely.
(dělám to doufám dobře když po otevření přehrávače zadám od, do, a potom klasicky v "Control Center" zadám file/mew/chart) Tady se objeví opět výběr zákl.trhů, ale jen poslední kont. měsíce. vyberu tedy NQ 12-10 a nahoře v okénku přepíšu na NQ 06-09, nebo jiné, které potřebuju a které mám nataženo. Pak dám NEW a OK. Zkoušel jsem i NQ 06-10 což je minulé, ale nic. V grafu se sice něco objeví, ale úplně jiné dny než je zadáno v přehrávači. Když dám Play, tak to odpočítává, ale graf je špatnej a ještě se v něm nic neděje. Pokrok tedy mám s čerstvými daty a s tím že program funguje a připojení také, ale hist data neunín přehrát. Nevíte někdo kde je zakopanej pes?? Díky Tomáš

• 3 týdny později...
Odesláno

Zdravím,
stále mi nefunguje REPLAY,již jsem vše popsal,ale žádná odpověď.
Nejsem si vědom žádné chyby co bych dělal, 2 měsíce vše jelo ok.
Data stáhnu,ale neotevřu graf.Nejde zadat datum od kdy chci otevřít graf.
Stačí napsat,že je konec a najdu jiné řešení.
Díky
Jarda

Odesláno

Majkll:
Je to možné, ale nejsem si vědoma, kde by se dalo něco špatně nastavit. Data jsou uložena na disku v db např. pro den 11.10.2010. Jakmile se však přihlásím k Market Replay a chci otevřít graf, tak se mi End date sám nastaví o 1 den nižší datum, než jsou stažená replay data. Tento datum, ale nejde změnit a graf se tedy nezobrazí pro ten stažený den. Je to přesně tak, jak dal sunflower screen výše na této stránce.

Andrys

Odesláno

Andrys:

vím, že Ninja vydával nějaký návod na přeinstalaci NT7 na novou verzi..možná bude chyba tam..nestačilo pouze přeinstalovat na nejnovější verzi, ale musely se ručně smazat i soubory z disku....nevím, kde návod najít, možná na stránkách NT v downloads..

majkll

Odesláno

hi
mam taky mensi problem s downloadom a prehravanim starsich dat, napr teraz 19.12 som si chcel stiahnut minuly kontraktny mesiac TF 09 10, mal by zacat 14.6.10 , pridal som si trh, stiahol som , isiel som prehrat a nic nejaku chybu mi to hlasi, a skusal som aj nahodne ine dni a stale ten isty problem nepodarilo sa mi stiahnut ani jeden den.
potom som chcel stiahnut prvy den kontraknteho mesiaca TF 12 10, tusim ze by to mal byt 13.9. tie data mi stahlo ale boli uplne minimalne volme a trh sa takmer nehibal ale nieco mi to vykreslilo, dal som nasledujuci den 14.9 a tam uz mi nahlasilo chybu podobne vsetky dni az do 20.9. dalej sa mi to nechcelo skusat...
robym niekde chybu, alebo sa take starsie data nedaju stiahnut?
:)

• Vytvořit...