Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 282
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Děkuji za upozornění na novou verzi NT, ale raději si počkám na ostrou verzi.
Pokud bude stahování dat i v ostré verzi bude to jistě pro někoho dobře.
Pro mne to bude asi nepoužitelná vlastnost, protože jedu přes IB a back data z IB víme jaká jsou.

David

Odesláno

Zazrel som túto možnosť v NT7 a chystal som sa to cez víkend vyskúšať, či je to ono. Takže ďakujem za návod. Teraz to pôjde ľahšie. Myslím, že je to veľmi praktické riešenie a ocenia ho hlavne začiatočníci.
Vlado :)

Odesláno

Market Replay v NT používám už 2 měsíce a není lepší škola, než papertradovat právě s takovouto funkcí. Když nemám čas obchodovat v obchodní hodiny, jednoduše si data stáhnu a zobchoduju je druhý den dopoledne...
bezva věc ZADARMO... k nezaplacení :)

Odesláno

prosím nemáte někdo stejný problem jako ja ? připojím se k external data feed a pak chci dát download replay data podle návodu ale napíše mi to : You can't download replay data while you have market replay recorder turned on. PLeas turn it off. zkoušel jsem vypnout a zapnout, reinstalovat, a nic ¨jsem nezapínal. i když mi tam na začátku když jsem to po 1. zapnul ten market replay naskočil ( to okýnko s play, stop atd. ) ale ted to nikde nemam tak nevim co mam vypnout podle nich :-D

Odesláno

Dobrý deň,

už som mal nainštalovanú sedmičku ale viac sa mi pozdáva 6.5, tento replay je však dostatočne silný argument opäť ju natiahnuť. Chcel by som sa opýtať na možnosť voľby TF pri replayi, existuje podpora alternatívnych TF ako napr. RB, alebo VOLUME? Ďakujem.

Peter

• Vytvořit...