Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Toto vlákno
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 282
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Určitě. Akorát teď koukám že jim to chybí v tom instrument manageru. Já jsem dal nový graf, napsal tam ticker a zobrazil se mi graf. Pro jistotu jsem kontroloval hodnoty jestli souhlasí s datama od ThinkorSwim, a v pohodě.

Odesláno

Pre všetkých, ktorí chcú od serióznosti tradingu aspoň na chvíľu poľaviť: zvuky, ktorými môžete nahradiť defaultné zvuky Ninja Tradera, platí aj pre NT 7:

www.eyalmaoz.com/trader/ninjatrader-sound-alerts-get-hasta-la-vista/

"sounds.zip" obsahuje súbor náhradných zvukov, mnohé sú podľa mňa veľmi dobre volené :) V reáli by som ich ale asi nepoužil - nepotrebujem si umelo robiť trading ešte emočnejším, ale na pobavenie je to vynikajúca vec...

Odesláno

Zdravím, instaluju si data pro backtesting z Ninja Trader 7, zatím jsem si i díky diskusi viz výše věděl rady, ale na jednu věc bych se rád zeptal. Zobrazil jsem si graf TF 12-09 (15 Range), 1. 12. 2009, a data se mi zobrazují od 06:57 hod., ovšem indikátory (Ema 34 a 204, CCI 50 a 14, a také volume, se zobrazují až od 15:33 hod. Nevíte někdo čím to je, jestli je to tak správně, nebo jde o chybu v nastavení?
Martin

Odesláno

Může mi někdo poradit s problémem Ninja Trader? Nainstaloval jsem verzi 7.0 a po připojení k Zen-fire jsem dostal hlášku Unaible to logon (10006). Nevím, v čem je problém. Ninja ve verzi 6.5 chodí dobře. Nevím, zda je problém v módu 32 bit, resp. 64 bit. Díky za pomoc

Odesláno

Zdravím Vás,

Pribináček tu už rozpisoval problém s prehrávaním dát z market replay. Mne sa to stále nedarí vyriešiť. Dáta stiahnem odpojím sa od External, pripojím sa k Market replay, nabehne mi okno pre ovládanie replay ale ďalej už nemožem zobraziť graf. Keď idem klasicky cez FILE - NEW - ChART tak tam nemožem nastaviť dátum ani keď prepnem Session template na default 24/7. Prosím poradte, trápim sa s tým už druhý deň.

Ďakujem s pozdravom Jano

Odesláno

Zdravim Vas, mam problem ktory tu uz asi bol rieseny,ale akosi som pri nastavovani neuspel,tak ziadam niekoho kto dany problem zvladol,alebo ci to je vobec mozne? Jedna sa o to ze sa mi data TF06-10 zobrazuju v grafe len od 9:30 do 16:15,problem je v tom ze idikatori cci a ema sa zacinaju zobrazovat a to konkretne na 1min.grafe-od 09:51 3min.grafe-od 10:33 5min.grafe-od 11:15 nevedel by niekto riesenie tohto problemu? dakujem

13262

13263

13264

Odesláno

Zajímalo by mne, jestli má někdo podobnou zkušenost jako já s přehráváním dat pro graf viz článek výše. Vše dělám dle návodu, stále stejně, ale data pro určitý den se mi zobrazí téměř vždy až po několikátém pokusu. Musím to celé opakovat třeba pětkrát, než se to konečně podaří. Může to být nedostatky beta verze NT 7?
Martin

Odesláno

Zdravím ty zkušené,
stáhnul jsem si NT 6,5 a NT 7. Předpokládal jsem, že součástí NT7 budou historická data (indexy, corn, sugar). Zatím se mi nepodařilo zobrazit ani jeden graf. Nemám účet u IB a tak jsem sázel na data od Open Tick. Tam se mi nepodařilo se přihlásit. Postupuji podle návodu a zasekl jsem se hned u kapitoly "Napojení na Open Tick. Asi dělám všechno špatně. Problém je i v tom, že moje angličtina je skoro nulová.
Mám tyto zásadní otázky:
1. Jsou součástí NT7 i historická data (něco jako u Gecka)?
2. Jak se dopracovat k historickým datům bez nutnosti platit?

Čtu zdejší příspěvky a vidím, že tyto věci tady nikdo neřešil.

Děkuji za radu

Jirka

• Vytvořit...