Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Víte co nechápu chlapy, proč mi systém automaticky dává margin call. Pokud chci ve VT zůstat v pozici déle, tak on mi hodí margin call a koncim.

Zalezi to asi na zůstatku na úcte co ?

Dik za odpověď

• Odpovědí 1,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

chipware
ty budeš chlape asi nějaký srandista..:-)..jistě, to závísí jen a jen na výšce účtu a na tom, kolik momentálně proděláváš...pokud proděláváš více než je průběžný stav na účtu, pak ti bude postupně uzavírat jednu pozici za druhou....až do takřka nuly
SID

• 2 týdny později...
Odesláno

Dobrý večer
u VTčka mi vadí v grafech štítky indicatorů nevíte prosím jak je zcela odstranit, ale aby indicatory zůstaly. Zmenšil jsem písmo na 1mm a už tolik nepřekážejí, ale raději bych je z grafu vymazal.

Děkuji Zdeněk

Odesláno

Jasně,
ale když mám zmenšené 3-4 grafy vertikálně na jednom monitoru tak mi nepomůže posunutí štítků, prostě není kam posunout. Když je nastavím v barvě pozadí sice je neuvidím, ale jelikož nejdou nastavit jako průhledné tak překrývají křivky indicatorů. To zmenšení písma štítku na 1mm bude asi jediné řešení skoro to není vidět. Jinak není co závidět.
Děkuji za snahu.
Zdeněk

Odesláno

Dnes mi približne od 12.30 stále na demo VT píše "trh je uzavřen". Už som ho niekoľkokrát resetla, ale nepomohlo
to. Mám otvorenú pozíciu EUR/USD a tá je stále na 1,3329. Doteraz sa mi to ešte nestalo. (cca 2 mesiace na deme).
Má niekto podobnú skúsenosť.

Robinia

Odesláno

Merlin
Problem so stitkami odstranis velmi jednoducho:
- pravym tlacitkom mysi klepni na stitok indikatora ( priamo v okne ) a nasledne lavym zvol "Edituj nastroj TA"
- v zobrazenom okne chod na "Maska popisku" a jednoducho to zmaz, alebo si tam daj nejaku prijatelnu skratku
- nakoniec daj "Save" ( ikona diskety na hornej liste )

Eto vsjo ...

• Vytvořit...