Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

ahojte
to ENDY:
16.10. si mal v tomto vlakne otazky na Sida ohladom taktiky pri obchodovaní na DATA . Sid Ti ciastocne odpovedal (DIK....) a ciastocne odkazal na predchadzajuce jeho odpovede.....hladal som ich vo vyhladavaci ale asi zadam stale niejaku blbu kombinaciu slov a nenajde mi presne co chcem ... nepomozes mi prosim ta niejakym odkazom ktory by viac rozsiril odpovede na tvoje otazky ...???

• Odpovědí 1,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Kuky:
No SID to skor myslel tak, ze si otvoris vlakno na zaciatku a citas prispevky rad za radom az po koniec.
A nielen toto vlakno, ale aj napriklad Indikatory a obch. systemy, dokonca som velmi zaujimave informacie nasiel aj v prvom a druhom dieli Komentarov a tipov k vyvoju...
Chce to skratka fakt preluskat, aby to cloveku v hlave zacalo trocha do seba zacvakavat..
Endy

Odesláno

ahoj,
Vie mi niekto povedat preco mi nejde otvorit VT Trader?
Mam ho nainstalovany a ked spustim Run VT trader vypise mi to :
Start checking version
Current version: 2006100400
Error: Socket Error # 10060
Connection timed out.

All update server are not available now.
Nie su pristupne uz asi 2 tyzdne

Dik

Odesláno

Zdravím,
marně se snažím někde najít kde přednastavit obchodní množství při otvírání pozice. Občas to totiž zapomenu přepsat a pak to nabourá výsledky testování, které chci delat tak, jak bych obchodoval s live účtem tj. zcela určitě pro začátek s 0.1 lot.

Odesláno

V zalozke Account(s) Information treba kliknut pravym tlacitkom na dany ucet a tam je polozka Edit DA Group.
Ta polozka DA urcuje default hodnotu otvaranej pozicie pre dany ucet.
Endy.

Odesláno

poprosim o radu

vytvoril som si grafy cabla v roznych time framoch s prislusnym indikatorom a ulozil ako "pracovna sablona"....

ked si otvorim graf cez volbu "pracovna sablona" napr. 15 min cable potom ho skopirujem do druheho okna a v nom si znovu cez volbu "pracovna sablona" chcem otvorit 5 min cable --vsetky grafy zmiznu .....nerozumiem

Odesláno

Kuky,
ak myslis Desktop template, co je vo File menu tretia polozka od vrchu (netusim ako je to po slovensky, k regionalizovanym verziam mam vrodenu nedoveru, v pripade VT to bola do isteho casu aj opodstatnene), tak to sa myslim vztahuje na nastavenie vsetkych VT okien, nie jedneho aktualneho. Natiahnutim Desktop template sa VT vrati do stavu, v akom bol dany template ulozeny (otvorene okna, rozmiestnenie, nastavenie, etc.)..
Endy.

Odesláno

to Endy
dik za odpoved ...ale ako potom vlastne si uložim jednotlive grafy presne v tej podobe ako ich mam na obrazovke aj s indikatormi ....??? ...vsetky okna mi ulozi spolu ako jeden templet ....??

Odesláno

No ved si to vyskusaj.. Otvor si nejake dve okna, daj si tam nejake indikatory, uloz template, zatvor okna, a nasledne nechaj nacitat ulozeny template. Otvori to tie okna ako boli pri ulozeni templatu.
Endy.

Odesláno

zdravim... pomaly sa zoznamujem s VT-ckom, mam nastavene uz pomaly vsetko, nech sa mi zobrazuje 5000 sviecok a tak dalej... ale jeden problem ma trapi... nedavno sa mi nejakym sposobom na grafe zacalo robit to ze ked som robil so siúpkami doprava a dolava sa mi postupne objavovali sviecky, co je vhodne na backtesting.. vedeli by ste mi pomoct ako to urobit aby som mohol cez VT-cko backtestovat???
Dakujem... Zero999

• Vytvořit...