Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nebol som nervozny, len som chcel upozornit, ze vlakno sa ubera inym smerom akoby malo. :) Jo jasne viem aj ja kim sa niekedy dostam k jadru veci, tak pospominam vsetko okolo, takze berem tu spontannost. :D

• Odpovědí 1,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Ja by som mozno len poprosil tych, ktori pouzivaju Heikin-Ashi, nech skusia postnut svoje skusenosti ci uz so svieckami alebo indikatormi (radovan65, tritom, ..)
Dik, Endy.

Odesláno

No offence ICE, ale naozaj si myslis ze som to nepozeral ?
Browsoval som priamo VT forom k HA, avsak je tam toho k HA dost poskromne..
Ja som ku SIDovmu obrazku este pridal PSAR, ktory sa mi tam tiez vcelku pozdava..
Endy

Odesláno

Pěkný den,
mám dotaz, možná už to tady bylo ale přes veeškerou snahu najít jsem nenašel... Jak do AOS vložit profit limit.. tedy zadat při startu jeho hodnotu. Jak se to projeví ve skriptu, popř. ve vstupech a výstupech? Jak to definovat? Díky za pomoc, mám AOS který je skvělý ale zatím jen na ručních výstupech z pozice, fakticky tedy zadání profit limit, ale integrací výše poptávaného by se toto odbouralo. Díky moc,
Radius
P.S, Otázku duplikuji ve vlákně "indikátory a obchodní systémy"

Odesláno

Radius
profit limit se dá stanovit ve skriptu různě, nejčastěji se vyskytuje v AOS se SL, TSL a nově i BESL (BreakEven Stop Loss). Např. na VT fóru je podobných udělátek ke stažení celá řada..
SID

Odesláno

ZdenekB,
s platformou VT asi jedině CMS - pokud jsem na netu narazil na jiného brokera s VT, tak nevypadal kdovíjak věrohodně...
Napiš českému zástupci CMS na cmsforex@post.cz a ten ti pošle jednoduchý a přehledný návod jak na to..
Hodně štěstí a pipsů ( sám jsem začal live před 14 dny a je to celkem fuška :-) )

• Vytvořit...