Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

pstraw
pokud vypneš PC - automaticky se vypne i AOS, pokud chceš nechat systém běžet, musí běžet i PC..je to logické, když tvoje PC nemá přes síť kontakt s daným obchodním serverem, nemůže nijak obchodovat (hlídání marginu, otvírání/zavírání pozice atd.)...zkrátka tvůj PC musí být v neustálém kontaktu se serverem...pokud vypneš PC systém tě upozorní, že máš v chodu nějaký AOS..pokud chceš obchodovat pernamentně - musí pernamentně i běžet PC - jnak to nejde, obchodní server na druhé straně nemůže tušit a "čuchat", jak máš nastaven AOS (různé podmínky, různé vstupy, kdy a a jak se má spustit příkaz atd.)..u přímo otevřených pozic (nebo entrů) bez AOS je to jiné, ty můžeš nechat běžet i při vypnutém PC, protože zadání je jasně dáno..
SID

• Odpovědí 1,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Uz jsem se na to jednou ptal, ale podle odpovedi, ktera se mi dostala to nefungovalo...

1) Mam urcite sve nastaveni grafu, barvickama pocinaje... a kazdy nove otevreny graf tak musim rucne nastavit... jak dosahnout toho, aby se mi defaultne oteviralo "moje nastaveni"?

2) Jiz jednou otevrene grafy pak jen stahuji na listu - minimalizuji, tedy nezaviram... mam jich tak cca 12-15... spotrebovavaji operacni pamet, kdyz nejsou maximalizovany a nebo se probudi a aktivuji az po jejich otevreni?

Diky a hezky vikend :-)

Odesláno

radovan
na grafu dole v liště si klikni na Kopíruj graf a v nové kopii si jen přehoď pár a timeframe, který potřebuješ ..easy..:-), tak si naklikej kolik párů potřebuješ a budeš tam mít pořád svoje nastavení..
SID

Odesláno

SID,

ďakujem za odpoveď. Ano, je to logické čo hovoríš. Možno ma mýli, alebo mýlilo to, že systém ma pri vypínaní PC neupozorní, že nejaký AOS beží. Tiež ma mýli, že spustené AOS v ďalších menových pároch, na ktorých počas doby vypnutia PC nebola iniciovaná akcia sa po zapnutí PC tvária, že stále všetko beží, ako keby medzitým sa nič neudialo, napr. vypnutie PC.

T.j. AOS bežia a netreba ich spúšťať ani inak nastavovať.

Asi si treba ujasniť v celom obchodovaní a činnosti obchodnej platformy (VT) funkciu vlastného PC vo vzťahu k serveru.

Ešte raz ďakujem za každú dobrú radu.

Odesláno

Ahojte,
Funguje vam momentalne VT demo platforma (18.09. 17:15)?
Ping na demo server ide, dokonca aj traceroute, pri prihlasovani prebehne ta prva kontrola na verziu programu (Version check OK), skonci OK a potom hned naskoci hlaska "Connection problem. Please try again later.". Mate niekto podobny problem ?

Odesláno

V nastavení "Volby" - "Vlastnosti" - "Grafy" - čáry a výplně .... nastavíš barvy a pak už stačí otevřít nový graf...
Nejlepší je právě přes tuto volbu nastavit vše a pak si to uložit. V případě aktualizace pak stačí natáhnout své nastavení a nemusí se neustále něco opravovat

Odesláno

ssid:
No pockej az te zmerci nacelnik SID ten tvuj nick se mu libit nebude :) ale co se tyce tveho dotazu tak pro VT urcite k CMS, ostatni jsou stejne jen prostrednici a nakonec vyuzivas sluzeb CMS.

Mira

Odesláno

ssid
Nejde mi o ješitnost, ale o přehled...ten tvůj nick je tedy dost zavádějící.., nikoho by např. nenapadlo si dát nick třeba DDarkMan (DarkMan promine), protože by to jiné zkrátka pletlo...Vymysli si něco jiného, snad jsi na to dost inteligentní...
SID

Odesláno

ssid
nevím co používáš několik měsíců, když tohle je teprve tvůj druhý příspěvek..jak to předělat nevím, asi novou registrací...nikdy bych netušil, že tady budu řešit takové věci a doufal jsem v přirozenou inteligenci účastníků.....pro za mne si dej třeba jméno Franta Naviják.., ale nedávej si podobné nicky, které jen pletou..
SID

Odesláno

zdravim vsechny.

vim ,ze spousta lidi co tady pise ma doma v pc hodne ruznych AOS.
nemohli by jste je jsem dat pro prehled at si kazdy neco vybere.
muzete tre´ba udelat i nejake hodnoceni-celkove.

a abych tady byl taky trochu prinosem tak mi muzete psat,posilat nejake AOS na testovani.sem tam mam po vecerch cas.tak kdyby nekdo chtel tak at se ozve.treba se tim neco naucim.

dekuji

• Vytvořit...