Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 1,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

AHOJ SIDE

mel bych jednu otazku k AOS.Vim ,ze jsi tady na to odbronik.
AOS znamena automaticky obchodni stystem-nebo neco takoveho.
zanamena to ,ze si nastavim/naprogramuji AOS,a ten pak za me obchoduje,i bez me pritomnosti-musi byt zapnut.
a pokud budu mit stanovene ENTRYN,PT,LS..TAK TO OBCHODUJE ZA ME,I BEZ ME PRITOMNOSTI.
,

dekuji za odpoved a za rady vsem.
luky
Odesláno

omlouvam se zase za dotaz,lae od toho asi tyhle starnky jsou.

stahnul jsem si program Pivot calculation-dal sem link SID

do programu se ma zadat HIGHT,LOW,CLOSED PRICE.
to je mysleno za predeslý den-kde byla svice za celý den nejvýse,a nejnízeA cena close je uzaviraci ten den.napr 23.hod..nebo kdy konci burza.

prosim o upresnení.placam se v tom,a jsem na mrtvem bode.

chci si stanovit S/R

dekuji
Odesláno

Luky
1. ano AOS obchoduje za tebe i bez tvé přitomnosti - ale můj osobní názor - nedoporučuji to za hodně peněz v live např. po celý den bez dozoru.. Cokoliv se může stát, spadne systém, výpadek proudu, náhlá změna (teroristický útok), na kterou systém nedokáže tak rychle reagovat atd. atp. Na demu je to sranda, o nic nejde, ale v reálu jde už o peníze, a ty je dobré si vždy ohlídat ve fyzické přítomnosti, alespoň občasnou kontrolou systému v řádu 3-4 hodin...
2. H,L,C,O - myšleno za předešlý den, "burza" FX nikdy nekončí a levely (úrovně) se mění v 17,00 N.Y, - nyní 23,00 hod. SELČ.
SID

Odesláno

to sid

diky Side za rady.

zkousim obchodovat na data,jelikoz si myslim,ze to ma logiku.TA take pouzivam,ale ne asi jako ti ostatni.
Vim,ze jsi v tom tady odbornik.A tudiz muj dotaz na tebe je ohledne dat.

Kde sledujes klicove data?

Ja jsem si projel vice zdroju-BLOOMBERG,REUTERS,FINANCILA TIMES,OANADA,DAILYFX...

vsude maji EVENTS CALENDAR,ale coz me preklapilo,ne vsude maji stejna data.nekde jsou jen 2,3,ale nekde jich je 10
nevim cim se mam ridit.
potreboval bych poradit v tomhle smeru,a take v dulezitosti dat?
Vim ze se uvadi hodnota ktrea byla/je minulost a forecast-predpoved+a pak co vyslo.
Nekde jsou treba v stejnou hodinu 2,3 udalosti,a neco je v + a neco v -.nevim jestli se to da nejak zprumerovat a odhadnout kam pujde trh.treba ze neco posililo,oslabilo.A na zaklade toho pujde eur dolu nebo naopak

v obchodovanis e soustredim ná urcite hodiny,to znamena ze vstupuji do trhu treba jen 2,3,4 za den.
da se tak udelat 5-40 pips dene.a ty vstupy jsou jen na data v urcite hodiny.
zkousim eur/usd,a chci zkusit uas/chf

trochu jsem tady popsal svoji strategii.treba to nekomu pomuze ,a nebo vubec ne.

snad jsem to napsal trochu dobre,a je to k pochopeni

pokud ne,tak to uprsnim

moc dekuji Side za rady vsem,a obdivuji tvoji trpelivost
Odesláno

Zdravim všechny, opět bych chtěl poprosit zkušenější o technickou radu.

Ihned po spuštění VT mi automaticky zmizí panel techn. a nalýzy ve VT Navigatoru, ne okno Navigatoru ale pouze ten úzký panel na kterém se volí trendové linky apod, jediné co zůstává je nabika uspořádání oken? Už jsem zkoušel vše, pročítal manuál, ale zatím marně??

Tomas

Odesláno

Ahojte,
Na niekolkych screenshotov tuna na FX fore som videl VTckovsku obrazovku, kde na casovej osi boli zobrazene bycie/medvedie trendy (aj s prislusnymi obrazkami zvieratiek).
Prestudoval som cele toto vlakno, hladal som kolko sa dalo, ale nezistil som ako sa tato vec vo VT nastavuje. Predpokladam, ze to je nejaky indikator .. Poradite pls, ako to tam zobrazit ?
Vdaka.

Odesláno

Endy

jedná se o AOS, některé mají jen červené pole střídavě s modrým, některé tam k tomu mají i šipky nahoru a dolů, no a někteří nadšenci tam k tomu přidali mědvědy a býky. Vyzkoušej si AOS ve VT a uvidíš. :)

Odesláno

Tak mě samovolně VT ukončilo pozici short na cable. Měl jsem SL na 1.8795 a v 9:35:30 mě zavřel pozici ve chvíli kdy mu k mému SL chybělo 8 pips -4 spread = ještě 4 pipsy k dobru. High svíčky bylo 1.8787. Nevím proč se tak stalo, možné vysvětlení je, že VT natahlo spread na 8 pipsů. Tleskám.
:( :(
Zdeněk

Odesláno

Ahojte,

chcem poprosiť SIDA prípadne iných traderov o radu. Čo je treba urobiť, prestaviť, ak automatický obchodný systém - AOS,ktorý nechám automaticky bežať(Trading system is running..) na ktorom koľvek menovom páre aj po vypnutí počítača,pri aktivite v obchodovaní systém reaguje zastavením automatického obchodovania.

Keď sa znova prihlásim do VT Navigatora - Demo hlási:
Trading systém VT Complex Trading System(alebo ktorýkoľvek iný obchodný systém z menu) running for GBP/USD(alebo v inom menovom páre) 10 min S detect trading actions in inactivity period (napr.) at 15.9.2006 11:40.00.
Trading system stopped."

Tým,že za daného stavu AOS automaticky obchodovanie zastaví(stopne), v tom momente popiera sám seba ako automatický obchodný systém. Vlastne zruší svoju automatiku.

Ďakujem za radu.

• Vytvořit...