Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

To SID

asi něco špatně chápu ..nedaří se mě zadat příkaz kdy: kurz = 100
a já chci vstoupit do posice prodat až bude 80 ... např. před. vyhláš. dat .

děkuji

• Odpovědí 1,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

mac
pokud zadáváš entry na prodej (sell) a není to blokováno (např. 15 min. před důležitými daty) musíš pravým tlačítkem na Sell - EntryStop Prodej, a ne na EntryLimit Prodej... Tvůj příklad - kurz 100, chceš prodat na 80 zadáš EntryStop prodej, pokud by jsi spekuloval řekněme na to, že budeš prodávat, když cena jde nahoru, (řekněme až cena dosáhne 110), jedině tehdy zadáš EntryLimit....při nákupu (Buy) to funguje v obráceném gardu..OK ?
SID

Odesláno

Nevíte někdo co mám s platformou na demo i live když čas asi 15-20 sec běží pak asi tak stejný čas stojí a tak se to stále opakuje.V době když stojí tak nejde nic zadat.Nebo je to v pc ? ruda.k

Odesláno

Neviem teda ci to je to iste, ja som stiahol VT 1.8.1 a na demo accounte je to nejake divne. sem tam stoji aj 5 minut a absolutne nic sa nehybe .. mam vybrany ticks graf, a na spodku okna to ukazuje normalne cas (momentalne je u mna local cas 22:00 a v okne mam 16:00, comu tiez celkom nerozumiem ale dajme tomu) a cas posledneho ticku stoji na 15:54.. nerozumiem tomu.. Pozicie sa daju otvarat aj sa daju pridavat SL, ale graf ako taky sa nehybe ;-/

Odesláno

Zdravím všetkých,

ja mám s VT trocha iný problém. Zadala som si na deme Entry na obe strany a po zverejnení fundamentov, keď bola dosiahnutá moja vstupná cena sa program tváril, že mi neotvoril pozíciu. Po hodinke som zistila, že ju otvoril a na limitoch aj zavrel, ale ja som to nevidela. Viete mi poradiť čo s tým? Bude to takto fungovať aj v reálnych obchodoch? Ak áno, to nebude veľmi dobré...

Gaba

Odesláno

@ gaba
ano pri najdolezitejsich fundamentoch sa mne real sprava rovnako, t.j. pozicia na zaklade entry sa otvara v rozmedzi 3-20 minut, vecsinou priemer tak okolo 10-12min, posledne dva tyzdne konstatujem zvysenu stabilitu a skratenie casu otvorenia pozicie, v piatok na NFP okolo 5-6 minut. Inak namiesto aktualnej verzie 1.8.1 pouzivam 1.8.0. Dobre to nie je, to mas pravdu,ale bolo aj horsie. Bud tomu prisposob strategiu,alebo skus ineho brokera.

Odesláno

@ gaba
aha, tak som Ta nechtiac mozno doplietol. Ak po zadani entry tieto nie je na grafe vobec vidno, tak plati co napisal TEQA. Ak po zadani entry tieto na grafe v pohode vidis a problem je v tom, ze cez ne cena prejde a poziciu otvori az s velkym casovym oneskorenim a deje sa to len pri velkych pohyboch a dolezitych fundamentoch tak plati co som napisal vyssie.

Odesláno

Endy :
ked obchodujes prave vtedy ked je najmensia volatilita a vsetci spia a nikto skoro neobchoduje tak sa necuduj :-) A na platforme mas NY cas nie europsky lebo VT je prevadzkovana US brookerom takze si vzdy odrataj 6 hod .

GABA :
pouzivame ho preto lebo je to jeden z najlepsie graficky spracovany program kde je mnozstvo pomocok a indikatorov ktore potrebujes na technicku analyzu . Vypadky a problemi mavaju aj ine platformy. Stroj je stroj .

Odesláno

Tak už jsem na to přišel -pravidelné stopnutí a naskočení času na VT po 15-20 sec je v nastavení místní sítě LAN.Zrušením zaškrtnutí políčka "automaticky zjištovat nastavení".Stálo mě to asi tak 100USD na live.ruda.k

• Vytvořit...