Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 1,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Sid
na fotke to neuvidis ...... lebo graf sa vykresluje spravne len cas na svieckach nesedi s realom ... este raz
Daj si inspekt a pozri poslednu candle ktora sa teraz zacala vytvarat na hodinovom grafe pozri si jej cas v kolonke "Date" ja tam mam teraz 08/27/06 22:00 a to je ten problem

Odesláno

pacho Napsal:
-------------------------------------------------------
> No tak to je super ... oni robia udrzbu a mne
> rozhodia system .... :)

To víš před nadcházejícím pátkem je třeba vše znovu prověřit a zaplácat díry kudy utíkají pipsy a hlavně dát si pozor na některé vynalézavé tradery obzvláště ty v té malé zemi uprostřed evropy, kteří se opět budou pokoušet o sencorův tunel. :D

Odesláno

Narazil jsem na problem s casem viz vise, je 23:00 SC a na VT je na horni liste 05:00 a na spodni liste 16:00... nevi se nic noveho nebo nekomunikoval nekdo se technical support?

Odesláno

Hubert ja som mal ten isty problem ale uz to opravili takze je to OK ... pivoty sa ale budu spravne zobrazovat az od zajtra lebo vcerajsi den obchodny den na grafoch neskoncil o 17:00 ale o 13:00 a 29.08.06 musel zacat o 01:00 aby dnesny den skoncil uz spravne o 17:00 prikladam aj obrazok s popisom dni na hodinovom grafe .

2126

Odesláno

Vypada to ze uz je to OK, jen cas v dolni liste vypada ze je ET na horni je ET letni ... asi. Pivoty se zobrazuji dle horniho casu...Pro jistotu jsem zadne pozice neoteviral...

Odesláno

Prosím Vás aký máte na páre EUR/USD high sviečky o 16:15? Ja ho mám 1,2809. Graf nastavený na BID.
Je normálne keď mi vzalo buy entry nastavené na 1,2810? Alebo v skutočnosti ho otvára na 1,2807 pretože odráta spread?

Odesláno

Mam dva monitory... na pravem info o uctu a podobne a 1 graf a na levem 2-3 grafy... a kdyz jsem dal VTcko minimalizovat, ze budu na PC delat take enco jineho :-), tak se mi pak pri otevreni (maximalizovani) prohodily dva grafy! NEKOLIKRAT... ja to neresim, jen upozornuji! pozor na to, pokud se to stava...

To se pak spatne objednava EUR/USD v tabulce podle grafu GBP/JPY :-)

r.

Odesláno

Při zadávání příkazu .. Enter limit prodej .. mne znaménko " větší než " nepustí pod aktuální kurz.
... co dělám špatně ? ..demo účet, začátečník.
děkuji

• Vytvořit...